brrkkrc Emircan gercekten cok ilgincsiniz.. mumkun degil hissetmesi. 8 haftalikken mercimek kadar nasil hissediyorsunuz. Tip tarihinde boyle bisey yasayan bi tek sizsiniz bence birde ahkam kesmissiniz.. Kardesim kadin dogum uzmani bunu ona soyledigimde kahkalarla guldu :))))))
Mom046 brrkkrc Sizin kardeşiniz yanlış biliyordur. Burada yazanların doktorları bu durumu onaylıyor 🙈😁
hazal_prensesim2021 brrkkrc hemde ne ahkam kesmeler saygısız uslubsuz seviyesizce çok yazık boylelerine 😏
ilk_heyecan_ Emircan çok afedersin ama oha 🤣 daha kolu bacağı yok ne hareketi bacım yaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ gazdır o gaz. İlk haftalarda gaz çok oluyo malum 😂
hazal_prensesim2021 ilk_heyecan_ arkadaş öyle haklı ki canım walla biz haksizis yaw he he de başa cikilmiyor dediğim dedik çaldığım düdük resmen😁
hazal_prensesim2021 Neslihan1903 al bendende okadar takla atıyordu çocuk içeride hattta doktorum bak bak sen hissetmiyormusun dedi bende yok hayır dedim bunlarda nasıl vücut nasıl rahim nasıl yumurtalık varsa nasıl spermler giriş yapıyorsa pes wallla 😀😀😀😀
Neslihan1903 hazal_prensesim2021 ya benim bebem tüp bebek spermle konuşabilsen hissedebilsem uğraşmazdım valla taktik almak lazım yanlış yoldayız hfpfjlsşdşaşa
ilk_heyecan_ hazal_prensesim2021 sinirim bozuldu 😂 annem mükemmel tecrübeli bir ebe. Çok fazla kadın doğumcu abim ablam var. Aradım az gülsün diye bi abimi. Abi 8 haftalık gebelikte hareket hissedilir mi diye adam gülmekten zor cevap verdi. Neyse en azından güldük modumuz yükseldi 🤣🤣🤣🤣
Kelebekdegilkepenek ilk_heyecan_ ya benim olayımı söyleseniz birde, bence meslekten istifa ederler 🙄😂
Zeynep0606 ilk_heyecan_ erkek cocuklari 40 gunde oynamaya baslar seyirme seklinde guluncek ne var ben inaniyorum bayanin bebeginin oynadigina 3. Gebeligim bende hemen hissettim ve 3. Oglum geliyor kadin dogumcu ve ebeler bagirsak hareketidir diyor sorunca ama bagirsak ile ayirt ediliyor
Dilseb1509 Benim daha 4 aylık benmde sadece baloncuk varmış gibi oluyor pıt pıt daha çok küçük belki ama arada kendini hatırlatıyor minnak 😊
Neslihan1903 Kelebekdegilkepenek hatta diplomasını ağzına sokar yutar sonra ultrasonla bakar kağıdı hissetmeye çalışır o derece 😂😂
sibuti bende 14 haftalığım arada pıt pıt şeklinde kalp atışı gibi bişeyler hissediyorum, eğer gaz değilse 🙈
Zeynep0606 Emircan erkek cocuklari 40 gunde oynamaya başlıyor benim 3. Gebeligin 3. De oglan inanirim hissettiginize 🥰
My12 Zeynep0606 ablam kardeşim müslüman kardeşim yazılanlardan hiç mi bir şey anlamadınız imkansız yahu imkansız
hazal_prensesim2021 My12 Hah şimdi bu kadar insana ne dicek acaba bı ikimizi günah keçisi yaptı çıktı 😀
Zeynep0606 Mom046 ilk gebeyseniz anlamaniz imkansiz digerlerinde cok net hissedersiniz benim foktorum derimin ince olusundan herseyi hissertigimi soyluyor. Hatta hamile kaldigimi yumurtaliklarimin oynamasindan anlarim genelde 😂