Hd8 Merhaba kızlar , dudak çevremde uçuk çıktı. Hamilelikte ilaç kullanmakta istemiyorum. Bildiğiniz işe yarayan doğal bir yöntem var mı ?
ssuleeyuce Hd8 ucuk bendede var suan ama hic bisi yapamadim malum hamilelik. Demir kasik kiy soguktan korkar falan diyolae ama pek ise yaramadi. Sanirim tek care gecmesini beklemek🙄
egrsl Hd8 merhabalar dün sabah benim dudağımda da uçuk çıkmıştı tahta kaşığı ısıtıp uçuk olan bölgeme bastırdım dayanabildiğiniz kadar sıcak olması önemli ama. Gün içerisinde 3 4 kez tekrarladım bugün uçuğum tamamen söndü.
NeseMf Hd8 sarımsak sürmek ve tahta kaşığı ısıtıp üzerine basmak benim kullandığım yöntemlerdir uçuk için hiç ilaç kullandığımı hatırlamam. Uçuk mikrobu sıcakta ölüyormuş o yüzden kaşığı ısıtıp bi süre orda bekletince ertesi gün kuruyor yaraya dokunmazsanız hemen iyileşir. Kabuk bağladığı zaman da lansinoh göğüs ucu kremi sürüyorum
cansuece Hd8 bende de çıktı hatta ilk çıkacağını cızz diye acıdı öyle hissettim hemen uçuk kremi sürdüm geçti büyümeden.
Hd8 ssuleeyuce burjoosphere egrsl NeseMf cansuece Sosyondis yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum 🙏 kaşık ve sarımsağı deneyeceğim
burjoosphere Ben sarımsak kesip bir dis sarımsağı sürüyordum, yanıyor uçuk biraz acıyor ama ertesi güne rahatlatıyor. Ama hamileyken denemedim bilemedim bir zararı olur mu? Hamileyken çıkıyor kendi geçsin diye bekliyorum.