Birtane2307 Gunes_84 benden de anti hiv - tsh - glukoz istedi iki kan bir idrar ve toxoplazma cikmisti idrar yolu enfeksiyonu icin ilac verdi tek kullanimlik şase monurol Anti hiv 1 den yukari olmasi gerekiyomus 1 den asagi olunca ne oluyor o virus mu insanda oluyor ne demek
Birtane2307 Gunes_84 Biliyor musun ben daha hamile oldugumdan şüphelendiğimi ozelin aciline gidince soylemistim benden 300 lira alip kan testi yaptilar burda senin yazdigin bir kac testin sonucu orda gormustum suanda da normal ozeldeki doktorum da 77lira ile gecen gun iki tup kan bir idrar testi istedi bu defa da yazdiklarin diger bir kisminin sonuclarini gordum idrar yolu enfeksiyonu Cikti monurol tek kullanimlik aldim
Neslicavusoglu Gunes_84 rutin testleri sağlık ocağınız yapıyor. Ama en başta bndende istemişti bazı testler onları sağlık ocağı yapmıyordu. Devlette yaptırıp götürmüştüm bnde. Çokda ahım şahım bi test olmadığı için özelde o kadar para vermeye gerek yok. Ama pandemiyi bilmiyorum bn yazın yaptırdım yoğun değildi bu kadar
Ilgaz asyahumam merhabalar Sivas’ta yaşıyorsunuz sanırım. Bende ilk defa yarın ilk kontrole gidicemde sultan hanıma gitmeyi düşünüyorum.sizde ona gidiyorsunuz galiba tahlilleri devlette yaptırmayı kabul ediyor mu dediğiniz gibi özelde çok fazla tutuyor ilk develere gitsem yaptırsam sultan hanım bakarmi acaba siz nasıl yaptınız biraz uzun oldu hakkınızi helal edin
asyahumam Ilgaz evet merhaba ben Sivas’ta yaşıyorum sultan hanıma gitmiştim ilk kontrolde ama birkaç sıkıntı çıktı bende o yüzden kerime hanıma geçtim o da bı görsün diye . Kerime hanım kabul etti o da eder muhtemelen enabizdan bakıyorlar PDF indirince
yesilkahve Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz canım, ben öyle yapmıştım. Şimdi birkaç tahlilim daha var devlette yaptırıp kendi doktoruma getiricem
Gunes_84 yesilkahve sağlık ocağından randevu alınıyor mu canım? Hayatımda 1 kez sağlık ocağına gittim oda evlenirken 😄
yesilkahve Gunes_84 mhrs diye uygulama var ya ordan alabilirsin canım, ama almadan gitsen ordan da sıra alabilirsin yani
Neslicavusoglu Gunes_84 Gebelerde randevuya gerek yok sanırım bn hiç randevü almadım, gebelere öncelik var. Zaten gider gitmez gebe takibine alıyolar rutin kontrollere testlere tetanoz aşısına vs arayıp çağırıyolar
Ilgaz asyahumam çok teşekkür bende ilk gebeliğim de kerime hanıma gitmiştim ama çok yoğun olduğu için çok zorlandım ilçeden gelip gidiyoruz beklemek zo oluyor
asyahumam Ilgaz evet canım cidden çok yoğun bayağı bekliyoruz ama şimdi ona gectigim için sürekli dr değiştirmeyim dedim tekrar tekrar