tazeeannee Aşırı şekilde doktor arayışına girdim ve kime gittiysem memnun kalamadım, önümüzdeki ay ilk defa sedat umura gideceğim orası da sadece muayene 200 tl 🤦🏻♀️ Gidip memnun kaldığınız doktor varsa önerilerinizi bekliyorum 🌸
Sblglc tazeeannee ben metin mutluya gidiyorum baya da memnunum kendi ozel m. Var ayrica butun sorulara bikmadan usanmadan cevap veriyo ultrasonda da bakarken herseyine ayrintili bakiyo
OMAYBABY tazeeannee ben 4. Ayımdan itibaren Sedat umura gidiyorum bu ay kliniğine gittim dediğiniz gibi muayene ücreti 200₺ 🤷♀️ Ne yapıcam çok kararsızım şuan 6 aylık hamileyim kafam çok karışık 🤦🏻♀️
Lelisca tazeeannee bende 21 haftalığım adatıpta filiz dursuna gidiyorum, sendikanın hastane ile anlaşması var 116 ödüyorum ama normalde 150 ymiş sanırım.. fakat başında beri kendisine gidiyorum çok memnunum.. bir kez sancım oldu çok ciddi mesai dışı aradım çok güzel sakinleştirdi ve yönlendirdi. Ne sorarsam doyurucu cevaplar alıyorum.. kendisine güveniyorum 🥰
AsliCan25 tazeeannee sedat beye gidiuorum ve aşırı memnunum detaylı usg ücreti almıyor takipli hastasından. Çok güler yüzlü inanılmaz bir insan . Kendimi güvende hissediyorum sayesinde doktor çok onemli 2 kere değiştim bende çok şükür sedat bey ile rast geldik..
Zekplt Medar hastanesinde İlknur hanıma gidiyorum hamile kalmadan öncede ona gidiyordum inanılmaz ilgili bir bayan sanki arkadaşı gibi rahat hissetirip herseyi anlatıyor detaylı ücreti 160 TL ama ay basında beyhekime gecicek artık orada devam edicek
Gamzes54 Zekplt aa gercekten mi ben de İlknur Hanima gidiyorum ay basinda randevu alcam bir turlu sistemden alamadim demek ayrildigi icin alamadim bunu belirttiginiz icin tesekkur ederim bundan sonra beyhekime giderim o zaman
Lelisca Ebru555 ali gülsoya gitmiştim kesinlikle iyi bir hekim pandemi de kapattı demişlerdi açıldı mı ? Hayırlısı olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bebişlerimizi 🥰
Sblglc Ebru555 ali gursoya bir kere gittim sayesinde wc.ye gitmeye bile korktum cocuk dusucek diye herseyi yemek yasak beni bir korkuttu fiyati uygun diye gitmistim bende ayrica ultrasonu cok kotu eski bir makine ben pek memnun kalamamistim
tazeeannee OMAYBABY gerçekten gereksiz pahalı buluyorum, sadece muayene 10 dk için 200 vermek benim bütçeme pek uygun değil, daha uygun ve iyi bir doktor bulursam tabii ki oraya gitmeyi düşünüyorum 😌
tazeeannee Lelisca ben medar hastanesinde sami beye gittim ilk gittiğimde gayet memnundum ama ikinci gittiğimde tersler gibi konuştu, numarasını istedim kartını verdi yok beni arama rahatsız etmezsin müsait olunca mesajına dönerim uğraştırma beni dedi eşimde bende aşırıııı rahatsız olduk bir daha da asla gitmem
Ebru555 Sblglc ben 5 sene cok doktor gezdim hep yanlıs tedavi hep bahalı igneler haplar olmadı tabi allahtan ama buna gttım 4 ay bu hapı kullan gel ddı 4 ay snta hamıle kaldım bence cok ıyı sankı yakını gibi dikkat et kızım falan uyarıyor telefonda ulsabılıyorum
Sblglc GuLay_1 3 tane hastaneyle anlasmasi varmis normalde sezaryen de normalde 3000 ama yeni yildan snra ne olur bilmiyorum benim nisan gbi cunku
Lelisca tazeeannee aaa onun adını da çok duymuştum iyi biri diye yok vallaha Filiz hanım Allah için çok ilgilendi telefonunu verdi acil oldulu zamanlar arayabilirsin dedi. Ama şuda bir gerçek mesai dışı hastalandığınız da gitmeniz gereken yer için kime giderseniz gidin kadın doğuma yönlendiriyorlar. Onun dışında hep watsaptan yazarım ilaç yan etki yaptı napayım felan diye o gün içinde döner bana. Çünkü çok yoğun hemen anında dönüş beklemiyorum bende. Muayenesinde önce ultrason ile bakar sonra anlatır evet senin soruların var mı der bende zaten yazarım gitmeden muhakkak not defterime ordan tek tek sorarım oda cevaplar sağolsun 🥰 şimdiye dek sorun yaşamadık aksine çok mutluyum kendi takibinde olduğum için. Ama sami beye şaşırdım gerçekten. Doktor bu süreçte çok önemli çünkü enerji uyumu cidden tutması lazım