Asyaaktug ben 1 bucuk yıldır evliyim tedavi görüyordum pko yüzünden neler yaparsak yapalım hiç bi ay güzel sonuç alamıyordum iğneler ilaçlar hepsi boş geçiyordu doktorum en son bana senin tedavilik bi durumun yok engel göremiyorum dedi temmuz ayında covid dolasıyla tedaviyi bıraktık sonra eylül ayından itibaren adet olmamaya başladım bilirsin pko adet düzensizliği naparsam yapıyım adet olmuyorum takii 7 aralıkta doktora gidişimde ondan önce çok gttim adet söktürücüler kullandım neyse 7 aralıkta gittm doktor ultrosana aldı sağ tarafıma dogru bi geldi ki kese göründü hamilesin dedi ben orda şok oldum agladım kan verdim beta hcg 1267,37 çıktı inanamadık 3 ay boyunca adet olmuyorum ve hamile kalmışım. Allahım isteyen herkese nasip etsin şuan 7 haftalıgız ❤️🤲🏻 İnşallah kesede görmeyi kalp atışını duydurmayı nasip eder Rabbim inanki herşey kafada bitiyor ben tamamen psikolojik olarak bitirmiştim kafamda tedaviyi brakmıştım çocuk düşüncesi aklımdan çıkmıştı bak Rabbimin mucizesi ❤️🤲🏻 Rabbim annelik duygusunu herkese yaşatsın inşallah sağlıklıca kucagımıza aldırmayı nasip eder