Beyazmelekkk Kızlar çatlak kremi için hindistan cevizi yağını duydum . Katı beyaz renkte olan hindistan cevizi yağı mı almak lazım yoksa badem yağı gibi küçük şişelerde satılan sıvı halde olandan mi ? Başka neler yararlı olabilir almak istiyorum
Busraveminisi1 Beyazmelekkk lierac kullandım sadece fayda etti Hindistan cevizi yağı nı da duydum soğuk sıkım katısı kullanılıyor canım
Aycan_akay54 Beyazmelekkk aktarda bütün yağların karışımı var onu kullanabilirsin ayriyetten bebe yağı ve incia çatlak önleyici nemlendirici kremler
haziranin25i Beyazmelekkk 12.haftamda incia ile başladım çatlak kremk kullanmaya 2 kutu bitirdim. Sonra dermaderm ve bio-oil ile devam ettim şuan 35+1 deyiz kızımla herhangi bir çatlak oluşmadı 🤗
Emeldikici Beyazmelekkk ben kullanıyorum canım o güzel bir yağ gerçekten. Lierac verdi doktorum ama ben gerek duymadık o kadar para vermeye sonuçta istediğin kadar sür çatlayacağın varsa yine çatlıyorsun 🤷🏻♀️ Ama ben nemlendirmek adına bazen bi oil bazen bebek yağı yada vazelin sürüyorum 35 haftalığın tek tük bacaklarımda oldu çatlaklar o kadarlıkta olur çok büyütmemek lazım ☺️
cansugrn Beyazmelekkk ben bio oil ve bebe yagi kullanyrm 23.haftamdaym catlak yok henüz cok sükür. Bide hindistan cevizi yagi alicam soguk sıkım onu da öneren ve kullanan cok
mervetanhan Lierac kullanıyorum ve çok memnunun ve her banyoda bebe yağı sürüyorum günde 3 litre su içiyorum çok şükür 18+3 ☺️
Ayl3411 2,5 aydan itibaren lierac ve bio oil kullanıyorum her akşam aksatmadan.şuan 16+5 im 2,5-3 kg aldım buna rağmen belimde çatlamalar oldu.bunun tamamen genetik olduğunu düşünüyorum artık.ne kullanırsam kullanayım vücudum çatlamaya müsait malesef🤦♀️
Svcnbydmr Bio pil kantoron yağı bebek yağı hepsini kullandım günde iki kere ilk aydan itibaren ama vücut çatlamaya elverişli olunca hiç bişey kar etmiyor bacaklarım ve kalçam çatladı bile devam da ediyor artık sikmiyorum kendimi oluruna bıraktım catliyoruz 🤦🏽♀️😂
sonos Svcnbydmr Hindistan cevizi yağının orjinali soğukta donuyor diye biliyorum .Ben lierac kullandım Hindistan cevizi yağı badem yağı vazelin bunların hepsini aynı gün içinde sürdüm sen düşün her dakika göbeğim açık yağlıyordum gel gör ki 36. Haftada çatladım dramdı resmen benim için 😂😂
Anne54 haziranin25i her günmü sürüyorsun canım bende bio oil kullanıyorum ama her gün süremiyorum 2 günde bir 😔
ssuleeyuce Beyazmelekkk ben sadece zeytintagi kullandim ayna karsisina gecip masaj yaparak surdum hep ve 2. Gebeligim hic catlagim yok ki bide cok kuru cildim var
haziranin25i Anne54 benim cildim yağlı aslında 🙈 birde her duştan sonra ben losyon sürerdim vücudum kreme de alışık ben sabah öğle akşam sürdüm ilk başlarda sonra günde 1 e düşürdüm
Girlyyy Beyazmelekkk lierac kullanıyorum hiç çatlağım yok çok memnunum olcağıno da sanmıyorum son haftalara girdim
Gizemmm94 12.haftamdan bu yana her gün düzenli bir şekilde Lierac kullanıyorum canım 35+3 oldum hiçbir çatlağım oluşmadı 🤗 tavsiye üzerine aldım memnun kaldım bende tavsiye ederim
Semazrl Beyazmelekkk ben bebe yağı ve hindistan cevizi yağı kullandım 35. Haftadayim henüz çatlağım olmadı inşallah olmaz 😀