Rehile sagsbry zayıf kaldıysanız normal Zayıf kalınca hızlı alınıyomuş ben kilolu kaldm dikkat etdm ama bende aldm😣
sagsbry Rehile yok canım ne çok kilolu ne çok zayıf tam ortada Bi kilodaydım.. Acaba dikkat ederek biraz engelleyebilir miyim kiloyu,
Ebruaydin27 Rehile ben 89 kilo ile hamile kaldım ilk aylarda baya dikkat ettim 6 kilo verdim. simdi 32. haftadayim 91 kiloyum yani toplamda 2 kilo almış oldum. dikkat edilirse kilo alınmıyor. ilk gebeligimde de 88le hamile kalip 89la doğuma girmiştim 🙂
Ebruaydin27 91Merve_ 32.haftadayım 2 kilo aldim. ilk aylarda kilo vermiştim yediklerime dikkat ederek. verdigim kilolari ancak aldim 🙂
Rehile sagsbry Edersin tabii canm gece acıkınca cok yeme ekmek yeme Ben havuc felan yiyorum napaym Ben kilolu kaldm almamam lazm cok sonra cıkaramam bebeği😂
Rehile Ebruaydin27 Maşallah🤭 Ben dikkat etdm ama aldm Yine şükür korkardm daha fazla alırım bu zamana kdr bu bile iyi geliyo😂
sagsbry Rehile evet ekmek yemekten uzak duruyorum poaça yiyorum😅🙈 sonra da böyle ağlıyorum işte.. Neyse gerçekten bundan sonra dikkat edicem 🤲🏻🙏🏻 sofraya oturunca bu sözümü unutuyorum ama neyse olacak inanıyorum 🤭
Ght 33+4teyim ilk 3 ay 6 kilo vermiştim 5 kilosunu geri aldım 😌 30dan sonra doymuyor insan valla 2 kiloyu son ayda aldım doğuma kadar Allah büyük 😁
Melekaksuu 91Merve_ 19+4 olduk an itibariyle 😀 bu haftaya kadar kilo almadım diye hava atarken bu hafta 1.5 kg ile selam olsun herkese 😄😁😁😇