Minik05 Irmakkaymaz17 1 nefeste kurtarsın Allahim sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın insallah🤲 bende yarın doğuma gidiyorum Banada edermisiniz 🌹
Irmakkaymaz17 Minik05 tabı ki ederim Rabbım sag saglim kavus ak nasip etsin hayırlı ömürler versin inşallah 🌸🤲
Ozge353 Irmakkaymaz17 allahım bi sancıca kurtarsın canım benim sende dogumdayken bizler için dua et belki duan kabul olur inşallah bizde hamile kalırız 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Irmakkaymaz17 Ozge353 en en cok sizler ıcın dua ettim butun hamileligim de Rabbım ınsallah sana da tattırsın kardesım 🤲🤲🤲
Ozge353 Irmakkaymaz17 rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim allahım bir sancıca kurtarsın inşallah allahım istiyen herkeslere nasıp etsin kimsenin kucağını boş bırakmasin🤲🤲🤲🤲
Anne18 Irmakkaymaz17 rabbim bir solukta kurtarsın inşallah bende covid testi verdim dua ette benim de negatif cıksın nolur Allah razı olsun teşekkür ederim 😔🤰🏼
Irmakkaymaz17 Anne18 ınsallah negatif cıkar su mubarek saatlerin hurmetıne Rabbım yuzunuzu guldursun 🤲🌸
tokgozss @Irmakkaymaz17 Allah kolaylık versin sağlıcakla kavuşmamızı sağlasın. Benimde sabah inşallah 😇😇
Burcudlkts Allah yar ve yardımcın olsun isallah sorunsuz bir şekilde dogumun gerceklesir bebegini kucana alirsin canim 🥰🤲 sende dua et bizim için 🥰
Irmakkaymaz17 Dilekyasar_21 ınsallah ınsallah Rabbim sanada tattırsın butun duası kabul olanların hurmetıne 🤲🤲