DilekDogan78 kızlar gündüzde konu açmıştım ama cevap veren olmadı.. 8 haftalık hamileyim bu zamana kadar karnım hiç ağrımamisti bugün 1 saat arıyıp 1 saat ara verdi resmen.. bazen süreklilik gösterdi ara vermeden ağrıdı başına gelen var mı 😰😰
Hilalsny DilekDogan78 karindan kastin tam olarak neresi ki canin benjm 16. Haftaya kadar kasiklarim surekli agridi bi sag bi sol doktor normal demisti inanmayip baska doktorada gitmistim oda normal demisti
DilekDogan78 Hilalsny valla sanki karnımın her tarafında dolanıyor canım belli biyerde değil alt kısımlarında gibi daha çok
Baharhnm Benim hamileliğim boyunca hep oldu karın ağrım. Rahim büyüyor iç organların yer değiştiriyor karın kasladın geriliyor normal ağrı olması bence ama yine de doktoruna danış istersen
DilekDogan78 Baharhnm dayanamicak gibi oldu mu hiç bugün biraz kivrandirdi beni şimdi hafif hafif ağrıyor tam anlamiyla geçmedi gündüz 3 ten beri.. doktora yazdım kanaman yoksa tek başına karın ağrısı birşey ifade etmez dedi
Hilalsny DilekDogan78 benim dusuk tehlikemde vardi kese arkasi kanama vardi ama disaro gelen bi kan hic olmadi. O yuzden de agrim uzun surmus olabilir sen doktora gittiginde mutlaka soyle. Ama icini her zaman ferah tut