heyecanlabrkle Bazen bakıyorum gerçekten yanlış etiket koyulmuş evet ama bazen de sanki doğru etiketler de değiştiriliyormuş gibi geliyor bana. Nerdeyse girdiğim her postta etiket kaldırılmış eklenmiş değiştirilmiş olarak görüyorum 😅😅
mucizemucize17 heyecanlabrkle sadce o olsa yine iyi en son birine ismini yazmıcam buraya yardiminiza ihtiyaçm var yazdım.bisey sorucaktim bildirim geldi bu kişi sizi uyardı diye ne alaka dedim abi noluyo neyin kafasını yasiyosunuz 😂😂
Nslhnkr heyecanlabrkle gecen bi arkadas evde iş yapmak istedigini söyledi bende kozmetik firma ismi yazdım bnde uyarıldım. Ee burda bir sürü marka yazılıyor ne alaka anlamadım bnde
Bahar2622 heyecanlabrkle Arama özelliğinin kullanışlı olması için hepsi, bu düzen için çok emek veriyoruz. 🤗
mucizemucize17 Bahar2622 sizce uygulama da size gerek var mı yanlış anlamayın sadce etiket değiştirme falan var normal şartlarda post açıp herkes resmi nasıl koyduğunu anlatabiliyo 😊 emeğiniz büyük tabi bu arada bazılarınızın saygım var tabikidee
NaimeYilmaz mucizemucize17 Ne kadar olumsuz bir eleştiri bu hanımefendi. https://forum.mutluanneleriz.com/d/403164-forum-kullanma-k-lavuzu-ve-forum-kurallar Burada bulunan her bir maddeyi tek tek denetliyor moderatörlerimiz. Siz kendi sınırlarınızla ilgilenin lütfen.