Mamienbaby Hanimlar tuylerin azalmasi yada gec uzamasiyla cinsiyetle bir alakasi varmi acaba hani bazilar diyolar erkek olunca cok cabuk uzar gurlesir kiz olunca tuylerde azalma oluyor bu ne kadar dogru bilemiyorum🤷♀️
Asude967 Mamienbaby üçüncü oğluma hamileyim hiç jilet kullanmadığım için çok tüy sorunum yoktu zaten ama üçünde de ayda bir anca yaptım
cicegim_geliyor Mamienbaby denk mi geldi biliyorum ama kizim olucak hayirlisiyla vecgercektem tuylerim azaldi ve cok gec uzuyo
Melek0720 Bence batıl inanç inanmayın derim. Bazi hamilelerde cok cabuk uzar bazilarinda ise hiç uzamaz hormonlardan kaynaklıdır genellikle.
cansugrn Mamienbaby normalde de tüylerim cok azdir ve hic basima dert olmadi😊 suanda da gec cikiyo ve özellikle bacaklarim daha da tüy gibi oldu kil degilde ve bebegm erkek💙😊
Brgl-111 Kızım olcak ve benim tüyler acayip uzuyo 10 günde bi ağda yapacak gibi oluyo kaş bıyık desen maksimum 3 gün doktora sordum değerlerimde problem yokmuş
Nefeshangul Mamienbaby Mamienbaby Mamienbaby ben lazere gidyodum hamile kalınca agdaya mecbr kaldım 7 aylık hamileyim şuan ama bnmde çok gür geliyo ve canım çok aciyo kızim oluck nasip olrsa ins ama bencede hormonla alakli bir durum erkek-kiz diye bı ayrim yok ya sanmıyorum
[silindi] Mamienbaby sadece gobegim tuylendi, o bence her hamilede oluyor, rutin. vucut killarim yavas uzardi simdi cok yavas uzuyor, cinsiyet erkek. Kaslarim falan 1.5-2 ayda normalin 15 gunluk haline geliyor anca. Bence genel yargilar yaniltici oluyor