minikbirkuzu ay kuzum bende bişey anlatimmi, ben eşimle 4 senelik sevgililikten sonra evlendik şimdi 1 yıllıkda evliyiz, bir tane eltim var düşman başına 😒 10 yıllık evliler 1 tane kızları var ve çok hastalıklı derecede seviyolar kayınvalidem ve eltim, biz eşimle nişanlıyken eltimlerde kalmaya gitmiştik başka şehirdeydi bana direk dedi ki “ ay nisa selenden(kızı) başka çocuk düşünmüyorum, ben sevgimi bölemem ondan başka çocuk sevemem” şok içinde kaldım ve bunu söylerken kızının saçını yapıyodu kızı da duyuyo yani bu arada 7 yaşlarında falan yani öyle aşırı da küçük değil, neyse biz evlendik eşimle, ne hikmetse 2.çocuk yapmaya karar vermişler çalışmalara başlamışlar ve bir de utanmadan çin takvimiyle erkek çocuk yapcaklarmış nisa selen erkek çocuk seviyomuş 😒 aynı bu cümleyi kurdu, velhasıl kelam Rabbim şuan nasip etmedi ki inşallah Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin kimseyi evlatla sınamasın eltimi ve kaynımı günahım kadar sevmem ama yine de evlatla sınanmasınlar yani, eltimin panik atağı çıkmış da doktor ilaç tedavisi başlamış en azından 1 sene çocuk yapmamaları gerektiğini söylemiş kullandığı ilaçtan dolayı, oyüzden şimdi askıya aldılar, bende son günlerimdeyim hamileliğimin erkek bebeğimiz olacak nasipse inşallah geçen gün eltim bir durum paylaşmış kızına aldığı taytın fotoğrafını çekip “herşey sana feda olsun meleğim(kız çocuklu olmak ayrıcalıktır)” diye paylaşım yapıyo. Daha düne kadar çin takvimiyle erkek çocuk yapmaya çalışan varlık😒 çok uzun oldu yazdığım ama uzun lafın kısası kimsenin lafına aldırma, benim eşimde egeli hamile olduğumuzu öğrendiğimizde eşimin tarafında gezmeye gitmiştik büyükler hep ne diyo biliyomusun ay kız başka ama inşallah oğlunuz olur, yani insanlar da ne istediğini bilmiyo oyüzden hiç takılma, oğlu olup çok hayırlı evlat olanda var kızı olup bir hayrını görmeyende var, evlatın cinsiyet ayrımı olmaz. Yetişme ve kendini geliştirmesi önemli olan. Bu arada bende ilk zamanlarımda kız sanıyodum öyle hissediyodum, oğlum olduğunu öğrendiğimde doktora ilk sorduğum cinsiyeti değişir mi olmuştu eşim çok gülmüştü 😂 Rabbim ikinc evladımızı da sağlıkla kız nasip eder de hem kız hem erkek anneliği tadını yaşarım ve zirvede bırakırım🙏