Fatmakaraskmn Saçlarım fena durumda 6+1 de yim bitkisel boyayla boyasam çok diplere gelmeden sakıncası olur mu acabaa var mı boyayan daha once
Aysun1983 Fatmakaraskmn benim doktor izin vermedi sprey sıkayım onamam dedim 12 hafta geçsin bakarız dedi şimdi de nereye gitsem şapka takıyorum 😀ev ziyareti yok gelin yok giden yok çalışmıyorum da dedim kalsın bari ama niyetim açma boyama olduğu içimde şu an bahane ile boyamamak işime geliyor
Didemyurdakul Fatmakaraskmn bende ayni şekilde berbat durumdayım 4 farklı renk var kafamda resmen. Ama inanın çok rahat bir doktor olmasına rağmen doktorum 16 haftadan önce hayir dedi ki cok rahat bir insandır. Ondan sonra da ben malum korona dan gitmedim doğuma kadar böyle devam :)
Asyaayaz1 Daha çok yeni gebelik bazı doktorlar bitkisel boyayı bile önermiyor hamilelik zaten uzun bir süreç kafanızda korku soru işareti olucağına bence boyamayın doğumdan sonra boyarız zaten🥰
Fatmakaraskmn Asyaayaz1 Aysun1983 çalışıyorum ben işte maalesef birde hamilelik psikolojisi eklenince … Ama sabr edicez mecburen görünen o ki
Elfktccc Ben boyadım boyanmasında bir sakınca olduğunu sanmıyorum bilimsel hiç bir açıklama yok kendinizi kötü hissetmeniz bence daha olumsuz bir durum mutsuzsanız boyamalısınız
ssuleeyuce Fatmakaraskmn ben boyadim ana gerek yok kullanisli olmuyo cabuk akip gidiyo ole olunca bende biraktim saclarim bembeyaz ama yapck bisey yok cocugum daha onemli