Huzurmelegim_28 Mucizemol kasimda taze transfer yaptirdim sukurler olsun 13+4 olduk suann 10 sene sonra geldi 5.gun embriyosuydu
Mucizemol Huzurmelegim_28 maşallah rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inşallah benimde 5. Gün taze embriyoydu😊
Huzurmelegim_28 Huzurmelegim_28 Mucizemol rabbim isteyen herkese nasip ettsin insllah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbimm
Axel26 Mucizemol insallah nasip eder benim hic umidim yok 2 tane embriyo transferi oldum ama tutmadi biliyorum.
Axel26 Mucizemol insallah nasip eder benim hic umidim yok 2 tane embriyo transferi oldum ama tutmadi biliyorum.
Mucizemol Axel26 hiç öyle düşünme canım vakti zamanı geldiyse rabbim nasip eder inşallah tez zamanda burdan müjdeyi verirsin 🤲
Mucizemol Ozge1708 çok şükür duydum canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🤲🥰Allah razı olsun canım♥️
Ozge1708 Mucizemol Ay çok sevindim canm. Çok güzel bi duygu. Inşallah sağ salim kucağımıza da alırız.