Glsmmm88 Merhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve doymuyorum bir türlü hızla kilo almaya başladım sizler nasılsınız nasıl durdurmak gerekiyor
Oykuaygun Glsmmm88 bende 20 haftalık hamileyim 1 haftadır ağzım boş durmuyor 🤭 76 ile hamile kaldım 100le doğurcam herhalde 😂😂
TDE Glsmmm88 akşam yemeğinden sonra bir şey yemeyin abur cuburu kesin. Az az sık sık yiyin o çok etkili oluyor. Öğle yemeklerini çorba yoğurt ve az ekmekle yapın bir de tabaklarınız büyükse küçültün. En azından gözünüz doyar tabaktaki yemek çok görünür.
Sed22-09 Glsmmm88 ben kendimi genelde sakız çiğneyerek durduruyorum 😂😂 yemek yememe rağmen yine ça gibi hissedersemde yoğurt tarzı şeyler ile kendimi avutuyorum canım içimi bastırıyor en azından 😃
Glsmmm88 TDE deniyorum ama midem açlıktan bayılıyor resmen inşallah bir düzene girerim yoksa sonu vahim 😅
Esracnrr27 9.haftada tek yaptığım şey kusmaktı yiyebiliyorsanız tadını çıkarmalı ve yemelisiniz bence bu tarz hamilelik çok şanslı ve keyif vericidir 🧿
Glsmmm88 Esracnrr27 ilk hamileliğimde aşırı mide bulantım olmuştu çok zayıflamistm gerçekten kötü . bunda olmuyor çok şükür ama bu kezde yeme isteğim durmuyor 😅
TDE Glsmmm88 ya her şey çok lezzetli size de hak veriyorum :) ben de arada kaçamak yapıyorum ne yalan söyleyeyim
Fatosef Glsmmm88 ay hiç sorma guya bulantim var ıstahim olmaz diyordum yemeden dayanamıyorum hele gece açlıktan gözüm dönüyo ekmekle yemeden de kesmiyo tatlıyı gram sevmezdim geçen bi oturdum 8 dilim baklava yedim 😂 karnim var ama bebek değil göbek resmen
Kucukbirannecik Fatosef kuzum seni çok iyi anlıyorum 21. haftadayım ama şimdiden 10 kilo aldım bile 😂😂
Fatosef Kucukbirannecik kilo takıntım vardı 2 kilo alsam kafaya takardim şimdi aman banane bisey olmaz diyorum 😂 şuan dünyadaki en önemli şey yemek benim için