Fersah Bfduam yok ben ovülasyon testi yaptım bu ay onda gördüm öyle değerlendirdim o günleri yoksa programlar hep 14. Günü yumurtlama gösteriyor. Test net günü veriyor.
Bfduam Fersah aynen programda genel bilgi 14, testte kaçıncı gün çıktı yumutlamanız ve kasık ağrılarınızdan anlıyor musunuz o gün yumurtlama olduğunu, benim ağrırda ordan anlarım.
Fersah Bfduam sol kasığımda ağrı oldu evet. 20 ve 21. Gün yumurtlama 22. Gün çatlama gördüm. Birde beyaz krem gibi akıntı oldu.
Didemmmmm Nssyclk gerçekten de öyle oluyor. Bende kaybettiğim bebeklerim de hiç belirti yaşamadım. Ama ondan sonra her ayy adete kadar psikolojik olarak belirti yaşadım. Şuan 4 gün var ara ara bel ve kasık ağrım dışında belirtim yok Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın 🙏 2021 yılı uğuur getirsin biz de güzel haberler alırız 🙏 inşallah
Bfduam Fersah az önce de post açtım, test yapılır mı ki, bat 2 si idi, az önce geldi, daha çok erken anlamadın bende.
Kubra_6 Fersah yaaaaaa çok sevindim canım benimmmmmm 😍😍 allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Didemmmmm Fersah yaaaaaa ne güzel bir haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏 adetin geçmişmiydi
Fersah Kubra_6 çok teşekkür ederim Allah sana da nasip etsin inşallah. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🥰😍😘
Kubra_6 Fersah canım ben bugün yaptım negatif çıktı ama yaptıktan sonra kayınvalideme gittim 2 saat sonra geldim T çizgisi kurumuş ve beyaz çizgi olarak gözüküyor
blueberyy00 Kubra_6 göğüslerime bir haftadır elimi vuramıyorum ama test yaptım negatif sanırım test bozuk değilse çünkü t çizgisi anında bembeyaz çıktı şaşırdım belirtilerim yanılttı beni
Kubra_6 blueberyy00 ya benim hemen çıkmadı 2 saat sonra çıktı kuruduğu için mi acaba genelde geçersiz diyorlar ama bilmiyorum