NilayRuya 7/4 ü bile görmüş olan tansiyonum şimdi 11/7 oldu vakit ilerledikçe hamileliğin sıkıntıları bende kendini belli ediyor, hep düşük tansiyonlu olup bu dönemde yüksek tansiyona çıkan arkadaşlar siz nasıl bir yol izlediniz?
Busra3509 NilayRuya bende otururken sallanma olyo bas dönmesi gibi biri itiyor gibi. Tansiyon olabilirmi acaba bendede 🥺
YNB NilayRuya benimde genelde düşüktür genelde 10/6 cikar . 19+3 haftaligim dun ilk defa 8/5 gördüm bendede bas agrisi sallanti oldu nabzima baktim normal çıktı.bdoktor ani kalkma donme bas agrisi ve donmesi yapar kan basincin artiyor artik demisti
Melike145334 NilayRuya bende troıd çıktı 20 Li haftalrda bir anda olana başladım 32 haftalık falanken tatlı yedim bir anda tansıyon fırladı böyle inişli çıkışlı değerlerle 40+3 e geldım yanlız dıkkat edin yüksek tansıyon gebelık zehırlenmesi vs şeylerin tetıkleyıcısı olur doktorunuza mutlaka soyleyın sureklı kontrol edin
NilayRuya Busra3509 ah kader arkadaşım😁 tansiyon aletin yok mu evde ? Yada sağlık ocağında takip ettir ama bence mutlaka tansiyon aletin olmalı
Busra3509 NilayRuya haklısınnnn bi tansiyon aleti alaym olmazsa. Bugune dek bi belirti olmayınca anlamadm bsey bugun aniden oldu. Bas dönmesi sanki biri itiyor gibi oluyor. 🥺🥺 Heryer dönuyor gibi oldu.
Busra3509 NilayRuya daha önce konusmustuk ya, acaba nabız yüksekliğim falanda bundan mi kaynaklı. Tansiyon varsa ilac mi veriyorlar. Yada gebelik de normal mi varsa bile 🥺🥺
NilayRuya Busra3509 hamilelik ilerleyince bunlar ortaya çıkıyor , sürekli gidip olcturemiyoruz da mecburen eve almak lazım . Omron koldan ölçenden tavsiye ederim tansiyon aletini. Tansiyon düşüklüğü de çok oluyormuş zaten
NilayRuya Busra3509 biryere kadar normal diye biliyorum büyük tansiyon 14ü geçerse sıkıntı sanırım. İlaç veriyorlar heralde yüksek tansiyonda
NilayRuya Busra3509 hiç bilmiyorum kuzum ya ama hamilelikte tuhaf tuhaf şeyler olabiliyor böyle bende alışkın değilim doktora söyleyelim bu tansiyon nabız işini
Busra3509 NilayRuya ben hic anlamam ki bu islerden. Normali kacdir kac olmasi lazımdır. Sana sorarm artık 😟😟 dusuk yuksek normal ben hic anlamam
NilayRuya Busra3509 en iyisi canım baş dönmesi yada baş ağrısı falan hissettiğinde olcersin doktora gidene kadar takip et yüksekse yada düşükse konuşursun rica ederim çok geçmiş olsun 🤩♥️
NilayRuya Busra3509 sor canım benim buraya yazarsın , nette de yazıyor zaten normal tansiyon kaç olmalı falan diye doktoruna da sorarsın
NilayRuya YNB evet ya tansiyon düşüklüğü yüksekliği çok oluyormuş gebelikte Allah yardımcımız olsun 😔
NilayRuya Melike145334 belli aralıklarla olcucem zaten canım benim doktorumu da bilgilendirecegim çok teşekkür ederim ♥️