Senaayyildz 35 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 37 haftayla uyumlu doktorum diyet yapmamı önerdi normal doğum istiyorum fakat korkuyorum bebeğin kilosundan dolayı, 4 kilo üstünde normal doğum yapanınız var mı? Veya benimle aynı sorunu olan?
sumeyye60 Senaayyildz Bu sizin pelvik kaslarınız, çatınızla ilgili aslında. Çatı muayenesinde doktor söyler. Kimisi var ki 5 kiloya kadar normal doğurabiliyormuş. Bir de bebeğin kafa çevresi 9,5-9,7 geçince normal doğum sıkıntı sanırım.
minikos Senaayyildz benimde aynıydı canım önden gidiyodu dikkat ettim ve haftasını yakaladı zaten 36-37 gibi kilo almaları duruyo merak etme ayrıca 3050 normal yani benim 3500dü 😂
Ces Senaayyildz 4 kilo sezaryen oldum ancak normal yapan bir çok tanıdığım var yapılıyor yani hiç korkmayın
Hcrblt Biz daha 28deyiz ama benimki de önden gidiyo detaylıda doktor iri bebek olucak sezeryan gerekebilir demişti 😶Galiba o günden beri kendimi içten içe sezaryen için hazırlıyor gibiyim 🙄
Zeynepahmett Hcrblt canim merak ettim bebişin kilosu kaç ben de 28 haftalıgim. Salı günü kontrole gidecegim
Hcrblt Senaayyildz Moralimi bozmuyorum tabi sonuçta öyle yada böyle dogucak sadece normal olmazsa eğer ameliyattan korkmiyim diye böyle düşünüyorum çünkü hiç ameliyat flan böyle şeyler yaşamadım bugüne kadar 🙈 Psikolojikmen kendimi ikisinede hazırlıyorum ki ayilip bayılmiyim🙈😂😂
Senaayyildz sumeyye60 doktorların dediği tek şey bebeğin kilosu önde gidiyor normal doğum böyle giderse sıkıntı olabilr 😒 insanda endişeleniyor haliyle, teşekkür ederim 🙏🏻😊