Nestlenesfit Sonda ameliyathanede mi takılıyor yoksa odadamı ? Herhangi bir agrı oluyor mu takılırken ?
Handeberkay Mkaratas allah hepimize güç versin bebeklerimiz sağlıkla doğanın inşallah sende durumlar basıl😁
Mkaratas Handeberkay amiiinn çok şükür ara ara vajina çevresine gelen sancılar dışında bir skıntım yok sayılı günler kaldı heyecan dorukta bakalım sürekli bişeyleri kontrol ediyorum eksik var mı ? Bu tamam mı bu eksik mi diye .
Kubralpergece Eliff94 evet normal yapabilme şansın var iki Doğum arasında ki geçen zaman ve annenin uygun olup olmadığına bakıp doktor karar veriyor artık bu mümkünmüş okumuştum bir yerde doktoruna sorman daha doğru tabi
hande123 Handeberkay benim de eşim öyle söylüyor bi sen doğurmayacaksın ya diyor sinir oluyorum o zaman senin bebişin cinsiyeti ne
hande123 Handeberkay benimde 😁😁 hem adaşız hem aynı gün ve haftada doğuruyoruz ikimizinde koz ve nerdeyse aynı saatte doğuracaz 😁😁 Allah ım bu nasıl tesadüf 🙈 adını ne koyacaksınız bide nerde oturuyorsun bu nasıl kader 🤪🤪🤪
hande123 Handeberkay bak bunu tutturamadık Ankara dayım beren koyacaz bizde inşallah zaten bu da tutsaydı yuh diyecektim 😂😂
Nevinn hande123 amin canım inşallah sende hayırla kurtul bekliyorum canım hikayeni inşallah saglikla kurtulursun bakalım bizimki nasıl olcak🙈
Nevinn Sevgikarakassen büyük ihtimal aynı zamanlarda doğum senle de canım banada pazartesi gün vercek haftaicine olur heralde