Mercimekmom GamzeeAlii 16 da tam öğreniliyor canım ama beni ilk hamileliğimde her gören oğlan demişti bildilerde karnın duruşundan falan anlaşılıyor bence 😂
glnzem GamzeeAlii benim 16+5 te bile kesin bişey diyemedi 😁 erkeğe benzetti ama haftaya bi daha gel bakalım dedi. Bekliyorum şuan 😊😊
GamzeeAlii Yaa hayırlı olsun Rabbi sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏 bana da öyle diyorlar şuan tanımadığın insanlar bile erkek olacak senin bebeğin diyorlar hayırlısı bakalım 🙏
Ces GamzeeAlii benim ilk gebeliğimde doktor 11. Haftada erkek dedi erkek oldu ikinci gebeliğim de yine 11+4te erkek dedi şu an hala erkek. Bu tamamen doktorun tecrübesi ve bebişin duruş şekli ile alakalı 🌸
Sed22-09 GamzeeAlii 12+5de öğrendim canım bebek kendini gösterirse doktorda emin olursa söyler emin ol asa bile tahminde bulunabiliyor kemik yapısından az çok anlıyorlarmş
Gull_94 GamzeeAlii tarama testı ıcın kan alıolar bende ona bakark soylemslrdı 12.haftada vermstm bı hafta sonra syledler sonucu
Mavita27 Gull_94 Tarama testinde bazıları cinsiyet bilgisi vermiyor diyor ama benim doktorda ona bakarak söyledi