EB1661 Alfabetaa pelvisk ağrısı bel ağrısı ara ara dizlerime vuran ağrı artık vudum kendini kaldirmıyo sanki hayırlısıyla alsak kucağımıza sağ sağlim
LamiyaCetinkaya Alfabetaa 37 haftalık oluyoruz artık doğurmak istiyorum ya 🙄 Ağrı sızı bir kenara ama oğlumu çok özledim 💃
Arslanmomy Alfabetaa bel ağrısı ile uyandım bugun kahvaltidan sonra gelen halsizlik mide yanmasi simdi de başım ağrıyor mükemmel bir gündü 😅 aa bebegimin hala donmemesi ve ayaklariyla kasiklarima sert vuruslar yapmasını unutmuşum ama onun sağlığı keyfi yerinde çok şükür 🤲😊
Gmzbrl Alfabetaa bende de 29 kaldı yazıyor ama dediğin gibi o günü tamamlamayız çünkü 40haftadan hesaplıyor program 38 39 haftada doğururuz diye umut ediyorum yoksa çok zorluyo artık vallahi😓 ilk çocuk tam 39da gelmişti benim
Alfabetaa Gmzbrl ben geçen hafta doktora gittim catı muaynesi yaptıı bebek cok aşağıdaymış ama sancı cıkmadı nstede 🤷♀️ 38 gibi olur inşallah sağlıkla ya 🤲🏻 Sonrasında günler geçmek bilmez😬
Serife43 Alfabetaa saglikla gelsinlerde bana bsey yapmadi daha doktorum nstde bsey cikmiyo yarin randevum var bakalim ne diyecek
Hnf97 Kızlar bende tam 35 haftayım iyice ağırlastim tabi birde üzerimde bi sinir bi ağlama isteği duygu durumum karisik
Addaaa 35+5 haftalık olduk çok şükür. Birkaç gündür göbek deliğimin üstünde acayip bir acı oluyor sanki derim yırtılıyor gibi😥dıştan bakımca çatlak görünmüyor ama bide çok ağırlaştım.neyse az kaldı inşallah 🙏