Ates21 minik_kalbim bende normal doğumdan çok korkuyorum nasıl yapabileceğimi bilmiyorum sürekli düşünüyorum ama şuanlik sezaryan düşünüyorum bende
beyzafatih minik_kalbim bende erken doğum yapacakmışım gibi hissediyorum ve normal istiyorum ama bebek şimdilik ters dedi bu zamanlarda düzeliyormuş inşallah düzelir de normal sağlıklı bir doğum yaparım
bburcu minik_kalbim ben hiç hissetmemiştim. Hatta sezaryen tarihim 6 kasımdı ama benim bebe durmadı 28 saat sancıdan sonra sezaryenle doğurdum doktorum doğumu engellemeye çalıştı birkaç gün 😅
aaertml Geç bi doğum olucak 41.haftayı bulacak ve suni sancı verilecek doğumum öyle başlayacak gibime geliyor 😱
Nazliakm minik_kalbim benim hep içimden sezaryen olurum diyordum oğlumda beni yanıltmadı dönmeyerek kesinlikle sezaryen olcaksın dedi bana 😂
Tugbaaelbr minik_kalbim bende hep çatımın dar olduğunu hissediyordum ve öyle de çıktı birazcıkta kendi isteğimle sezeryan oldum
Seyma2861 minik_kalbim Doğumdan her türlü korkuyorum😁 hazırlık eğitimi alacağım inşallah. Doğum şekline de bebeğim karar versin istiyorum. Gönlüm normalden yana benim. O bi şekilde cıkacak ordan cokta düşünmemek lazım sanıyorum 😁
Seyma2861 minik_kalbim eğitim alacak mısınız çok fayda sağladığını söylüyorlar. İnsan bilmediğinden korkuyor işte
Zhrblt Bende normal istiyorum kendimi korkutmamaya çalışıyorum doğamda var diyorum yaparım ederim vs derken ne zaman doktora kontrole gitsem davlete orda kadınlar benim böbreğime şu oldu benim doğumum şöyle kötüydü vs hastane dönüşü başlıyo korku😁
Hnfth minik_kalbim iki kez sezeryan yapmış biri olarak konuşuyorum , normal doğumunda zorluğu çoktur eminim ama 21gun oldu hala ağrıyor dikislerim bence her şeyi oluruna bırak düşünme normal olsun kolay olsun diye dua et🤲🏻🌼🌼❣️
Eminerahman İlk doğumum normaldi Doktor buda normal doğum pozisyonu almış dedi takdir allahtan bakalım 🙏😊
Hilal126748292 minik_kalbim Bende ikiz hamileyim doktor normal doğuma ihtimal vermedi ama ben sanki normal doğum yapacakmışım gibi hissediyorum 😊 İlk doğumum çok kolay olmuştu acaba o yüzden mi bilmiyorum birde ikiz yani niye böyle hissediyorum bilmiyorum
Ysmnbebek Hilal126748292 eğer devlette doğuma giderse. Kesinlikle keserler. Ama ikiz doğumu teşvik eden özele gidersen inşallah normal doğurma ihtimalin çok yüksek olur. Bi defa yapmışsın hem tecrübe de var. Allah hayr etsin🤗