yarennida1919 Hanımlarrrrrr gebelikte çatlak için kantaron yağı kullanılıyor mu ?Kullanan var mı ?Çevremdekiler iyi geliyor çatlamadan sürmeye başla diyorlar ama güvenemedim 🙄
Ceylanaydemir yarennida1919 Ben kullanıyorum kantaron yağı Hindistan cevizi yağı ama bi faydası olmadı 🤷♀️
Ohaezgi yarennida1919 Ben kullanıyorum canım hatta sadece onu ve zeytinyağ kullanıyorum karnım biraz çıkmaya başladığından beri, şuan 32. Haftadayım hiç çatlamadım
Karbeyaz12 yarennida1919 29.haftamdayım şuan hic yok ama daha 11 hafram var bilemiyorum😢 kakao yağı, tatlı badem yağı ve bio oil sürüyorum dönüşümlü olursa da canı sağolsun🙏🏼
kucuktospam Canım Banu çiftçi diyor ki krem vs aslında etkili falan değilmiş tamamen genetikmiş çatlayıp çatlamamak ama yine de nemli tutup badem veya zeytin yağı sürebilirsiniz diyo.
S-U Yok ya ne kullanırsanız kullanın catlayacagi varsa herturlu çatlıyor , en fazla hızını belki yavaşlatabilirsin çatlamasınin , yoksa direkt engelleyen birşey yok malesef 💃
Elidamla35 Valla hamileliğimin başından beri birsürü şey kullandım hiç kremi yapı eksik etmedim ama gel gör ki 36ncı haftaya haritaolarak giriyorum canım 🤣her tarafım çatlak patlak 🤣
Burcak65 Kantaron yağı kötü kokuyor bana yaaa kokmaması için bişeyle karıştırıyor musunuz.. Sadece lierac kullanıyorum. 25.hafta daha çatlamadım ama korkuyorum tabi
FERBU Merhabalar çatlamadan sürmeye başlamak gerek bende forever living markasının aloe vera jeli ve alpha e faktör yağını karıştırıp sürüyorum nemleniyir harika 😍instagramda @aloevera.brc sayfasından alıyorum 🤗