Ben doğum yapalı nerdeyse iki yıl olucak ama bende çok özendim yazıyım dedim😂
28 Şubat 2019 da sabah 8 de uykumun arasında çok hafif sancılarım başladı ama ben doğum yapacağımı düşünmedim çünkü çok hafif di sancılarım saat 12 ye kadar aynı şekilde devam etti doktorumu aradım hastaneye gel nst yapalım dedi ben hiç acele etmedim bir duda girdim sıcak suyla uzun uzun yıkandım. Hazırlandım eşim saat 15.00 da işten çıkacaktı biz de o saate yakın annemle hastaneye gittik nst yapıldı sancılarım çok çıkmadı acilmamda parmak ucu kadardı doktor evim yakın olduğu için eve gönderdi eve geldiğimde saat 9 a kadar yattım burda büyük bı hata yaptığımı sonradan fark ettim hiç hareket etmediğim için açılmam pek ilerlememis saat 9 civarı nişanım geldi hep duyuyordum ama nasıl bişey olduğunu bilmediğim için çok korktum hemen hastaneye gittik taksiye bindiğimde hem korku hem endişe hem sevinç birbirine girdi beni bi ağlama tuttu hastaneye girince beni hiç bekletmeden asansöre bindirdiler o sırada ebeme de haber vermişler asansörün kapısında beni okadar tatlı ve güler yüzle karşıladı ki bütün korkum geçti resmen😍 beni doğum haneye aldı acilmama bakıyordu ki orda suyum patladı ama ben hiç bişey hissetmedim sonra beni odama aldılar lavman yaptılar damar yolu açtılar tabi duyan bütün akrabalarım hastaneye doluştu😆 hemşirelere saat geć olduğu için diğer hastaların rahatsız olmaması için herkesi gönderdiler sadece eşim ve annem kaldı suyingeldikten sonra sancılar yükselmeye başladı sabah saat 5 e kadar sancı çektim sabah 5 civarı 5 santim acilman olmuştu bu arada hastaneye gelir gelmez Meryem Ana otumu annem suya koydu üzerine dualar okudu bir yudum içtim o sudan resmen otla birlikte bende açıldım bence çok faydası oldu🤷 acilman 5 santimi bulduğunda bende sürekli hareket halinde olduğum için yorulmuştum ebeme epidural istediğimi söyledim hemen doğumhaneye gittik anestezi doktoru geldi oda çok iyi bir doktoru rpiduralimi yaptı hiç acı falan olmadı çok kolay oldu doktorumda çok iyiydi belki ondan bu arada ebem doktorumla sürekli irtibat halindeydi epidural yapıldıktan sonra beni doğum masasından kaldırmadılar artık dinlen dediler acilmam 7 santimi bulmuştu ben doğum masasından 1 saatten fazla uyudum 😂 rahatlığın böylesi dusadikca ebem sağolsun bana elleriyle az az su içirdi saat 7 civarıydı doktorum geldi baktı bebeğim başı kanala girmemiş ebeme suni sancı verelim dedi suni sanciyi bağladılar 10 dk sonra ıkınma isteği geldi ebeme beni tuvalete götürürmüsün dedim kakam geldi dedim oda seni kaldiramam varsa yap dedi doktorumu çağırmaya gitti doktor geldi tamam vakit geldi dedi bana nasıl ikinmam gerektiğini anlattı ama ben bu kısmı pek becermedim ikiniyordum ama pek ilerlemiyordu doktorum yorulduysan yardımcı olalım dedi evet dedim ben ıkınırken biride karnimdan bastırdı sonra 3 kere daha ıkındım doktor ıkınmayi bırak dedi oğlumun başı çıkmıştı hemen göğsüme yatırdılsr okadar güzel bı andı ki ama benim oğlum hiç ağlamadi ben korktum doktora yaşıyormu dedim doktorda güldü tavikidr sırtını elle bak dedi okadar güzel nefes alıyordu ki bende madem iyi neden ağlıyor dedim neden ağlasın senin kokunu alıyor dedi illa ağlasın mı istiyorsun ozman ağlayalım dedi kucagimdan aldılar 1 metre öteye gittikleri gibi oğlum ağlamaktan yıktı ortalığı 😭♥️ tabi bende bu sırada plesanta içimde patladı doktor tamamen temizlemeniz gerekiyor dedi bana o hissiyattan rahatsız olacağım için 10 dk için genel anestezi verdiler uyandığında doktor dikişlerimi yapıyordu oglumuda giydirmislerdi oğlumu babasına verdiler bir ablafa beni giydirdi doğumhaneden bir çıktım ki kapıda kimse yok🤦 eşim ve annemde çocukla gitmiş ve böylece doğum hikayemin sonuna geldik 😍😍 şimdi kızıma 30 haftalık hamileyim bu defa devlet Hastanesi’nde dogum yapacağım bakalım bu defa nasıl bir hikayem olacak sorusu olan herkese keyifle cevap verebilirim. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim ♥️😘