Zmra-13 Seher24 bende ankarada otryorum doğumumu şehir hastanesinde yapıcam ama takibim akyurt hastanesinde doğum için oraya yolluyolar doğum sancım başladığında kağıtlarımı götrsem alırlar dimi
FatmaNurDurdu Denzlsn Kayseride yaşıyorum 34+ 5 deyim ikiz gebeyim anne adayları ile tanışmak istiyorum tecrübelerini paylaşmak istiyorum 😊
Nurseza Aylayla Aylayla Aylayla Aylayla ben de 31 yaşındayım İstabul libadiye deyim. Ataşehir memorial a gidiyorum
Avcih45 Elif3534 Canım ben prof dr sait yücebilgine gidiyorum çok memnunum prof kendisi. Tavsiye edebilirim
Ree Tuuuuu canım benim ilk 825 bisey cikmisti cok yeniydi iki hafta sonra anca gorebildik keseyi vs doktira girundun mu hiç
Durdane_acar Serapakcay bende 20 yaşındayım ve benimde ilk hamileliğim Ankara’nın neresinde yaşıyorsun canım eğer yakınsak tanışmayı isterim çünkü kimsem yok benim burda gurbetteyim yani
Durdane_acar Smyye06 canım şehir hastanesi kesinlikle tavsiye ederim bende ilk baştan beri oraya gidiyorum ve gerçekten doktorlarından çok memnunun
ElifPolatt CEeMrIeRn Kontroller icin algomede gidiyorum. Devlette iyi bir doktor bulamadim malesef devlete sadece tahlil ve testler icin gidiyorum