Susen-merve Saziyersin izmirdeyim 27 yaşındayim 24+1 hamileyim. İlk gebeliğim. Özel çınarli hastanesi doktor onur aldemire gidiyorum. Doktorumdan aşırı memnunum. Hamile olan hamile kalamayan herkese çok çok tavsiye ediyorum 🙂
emineyavuzhan Ya ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. Nereden öğreniyorsunuz hangi testten Renginemir Susen-merve Homeless20 Mom8899 Ecda
Saziyersin Susen-merve benimde ilk gebeligim 9+3 haftaligiz daha çok yeniyiz cigli arastirma hastanesinde havvagul hanima gidiyoruz şimdilik memnunuz bizde tatlı bir doktorumuz var
Susen-merve Elif3534 özel çınarli hastanesi doktor onur aldemire gidiyorum. Pişman olmazsin. Önerdiğim herkes çok memnun kuzum bilgin olsun 🤩
Mom8899 emineyavuzhan Bebeğim kısmında yazıyor canım, bi de doktor kontrolüne gitmedin mi söylemiştir orda doktorunuz
Ayseunal_ irorkay genelde adet tarihine göre canim ama ben adet tarihim 18 Ekim ama doktor beş buçuk haftalık dedi 10 gün önce 🙄
Cansu101706 Cansu-src5089 bende keçiörende oturuyorum. Ama ailemin yanında Balıkesirdeyim. Doğumumu da burada yapıcam ikiz oldukları için.