sevdamoms7 Homeless20 merhaba bende etimesgutta oturuyorum 1 sene oldu Ankara’da yaşıyorum benimde ilk gebeliğim 7+5 😍
sevdamoms7 sevdamoms7 sevdamoms7 UlkuhanAsel merhaba şehir hastanesine gidiyorum eşim orda çalıştığı için
SymDnz Syma-ma evet memnunum burda Ege umutta gidiyordum Esra hanıma memnun olmayan bi kaç tanıdıkla konuştum değiştirip İlker Bey’e başladım. Yinr bayan istemiştim ama çok memnun olan olunca gittim çok ilgili beğendim doğumumu da onda yapıcam nasipse
Gzmprin Baharburcu Sen onun dediklerine inanma herkeze aynı şeyi söylüyormuş zaten çok incelemiyor ki gayet iyi diyor.Biz neler çektik varya hayatımın en zor 10 günüydü Allah kimseye yaşatmasın cnım
Tuha hafsa0211 bende medicaldeyim canım sebiha özdemir özkan. Riskli gebelik olarak başladık o yüzden onda devam ettim.
hafsa0211 Tuha anladim canim saglikli bir sekilde yavrularımızı kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim🤲 kac haftalik oldunuz
Dlnugurlu Denzlsn ya bende onu soracaktım size her gittiğimde farklı bi doktor oluyor kendimiz seçebiliyor muyuz doktoru ?
Nadireela Msy5151 bende devlette kaddafi beye gidiyorum çok bilgili bi doktor sizde bi gidin ister aradada özelde murat özdil gidiyorum
Nadireela Nzrtnrvrdi sizdemi sezeryan bende ilk sezeryanimi murat ozdilde olmustum bundada ins kaddafi beyde olacam
Nzrtnrvrdi Nadireela evet sezeryan 2 buçuk yaşında bı oglum var bunuda inşaallah sükran hanımda olucam