Nazlikizilyar Lalihhhh Arkadaşlarımdan biride o doktora gidiyor o da gayet memnun ☺️ bende ilk önce Batıkent ümite gitmiştim doktorum çok ilgisiz ve ukala gelmişti hiç beğenmedim şimdi Anadolu hastanesi Tanser Şensese gidiyorum bende
Lalihhhh Nazlikizilyar Nazlikizilyar Batıkentte kime gitmistiniz. Ben Seda Deniz hocaya gittim iyiydi ama şuanki Halime hanım ile arasında bir fark yok açıkçası , Tanser beyi çok duydum çok ilgili demişlerdi hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız İNŞAALLAH 😊
zorlusays aynuray16 instagram hesabi var canim op.dr.eceocal diye.İnsallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini🤲
Baharburcu Gzmprin evet kimse memnun değil dona hanımdan bende idare ediyorum ocaktan itibaren kendi doktoruma gidicem canım. İkili taramayı nerde yaptırdın canım
Gzmprin Baharburcu Dona hanımda yaptırdım bana bebeğin down sendrom dedi ve beni izmire sevk etti Allaha şükür sağlıklı bi bebeğim varmış.
gokceekus17 Mercimeginannesi-ozge teşekkür ederim söylediğiniz için 🥰 ben burada yabancıyım eşimin görevi nedeniyle buradayız hiç bir doktoru falan bilmiyorum ama burada bir kaç kişi 7m hastanesinde Özgür hanıma gidiyorlarmış cok memnun kaldıklarını söylediler bende ona gidip bir bakacağım daha ilk defa gideceğim bugün hastaneye ☺️
Mercimeginannesi-ozge gokceekus17 hiç bilmiyorum canım duymadım imperial hastanesinden cok duydum isim ama ben özeli tercih etmedm kendimm benım 37+3 heran geleblir bebegim beklıyorum sen kac haftalıksın
gokceekus17 Mercimeginannesi-ozge Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲 Ben daha 5+1 ☺️ Cok yeniyim ☺️
Mercimeginannesi-ozge gokceekus17 maşallah evet cok daha yenisiniz Geçer zamann cok hızlı cünkü ben anlamadm bile ne cabuk geçti diyorum beklıyoruz ne saman gelcek kızımız 🥰🤲🏻🧿 amın insallah 🤲🏻
Mk3804 3851 ben mefkure hanıma gidiyorum ama bu aralar ona aldığım randevular iptal oluyo rahatsızmış Hüseyin Aksoya yonlendiriyolar