Mercimeginannesi-ozge gokceekus17 canım ben kendi isteğimle devlete gidiyorum özellerden memnun kalmadım ben hiç numüne kadın doğum ya sen
gokceekus17 Mercimeginannesi-ozge teşekkür ederim söylediğiniz için 🥰 ben burada yabancıyım eşimin görevi nedeniyle buradayız hiç bir doktoru falan bilmiyorum ama burada bir kaç kişi 7m hastanesinde Özgür hanıma gidiyorlarmış cok memnun kaldıklarını söylediler bende ona gidip bir bakacağım daha ilk defa gideceğim bugün hastaneye ☺️
SymDnz Syma-ma evet memnunum burda Ege umutta gidiyordum Esra hanıma memnun olmayan bi kaç tanıdıkla konuştum değiştirip İlker Bey’e başladım. Yinr bayan istemiştim ama çok memnun olan olunca gittim çok ilgili beğendim doğumumu da onda yapıcam nasipse
Leffetpapillon Elif3534 operatör doktor melek Canbaba ikinci doğumuma da girecek inşallah tavsiye ederim
hafsa0211 Tuha bu zamana kadar izmit konaktaydim ama simdi degisiklik yaotim özel kocaeli hastanesine gidicem 2 gün sonra hilal bayrama. Sen hangi hastenedesin canim doktorun kim
Tuha hafsa0211 bende medicaldeyim canım sebiha özdemir özkan. Riskli gebelik olarak başladık o yüzden onda devam ettim.
Dlnugurlu Denzlsn bende tavsiye üzerine oraya gitmeye başladım bakalım umarım Doğumdan memnun kalırız 😊
Buslee Susen-merve benim cumartesiydi randevum bir sonraki ocakta 3 haftada bir çağırıyor, bizim kız bu randevu da göstermedi yüzünü☺️ inşallah sen görürsün cinsiyeti ne bu arada bebeğinin?
Susen-merve Buslee benimki erkek. Bu yıl çoğunlukla erkek. Kız çok nadir duyuyorum 😃 bizi de 3 hafta 1 çağırıyor onur bey canım adın ne 😃
Susen-merve Buslee benimki hiç yüzünü göstermiyo ellerinle yüzünü kapatıyo. Erkek benim bu yıl herkesin erkek kız olarak 2 kişi biliyorum biri sen biri Bi arkadaşım 😃 isim neydi senin 😃