Kafamdadelisorular tugce_25 ben de aynı kararsızlıktayım sadece şu pandemi sürecinden ötürü nenehatundan çekiniyorum yoksa nenehatundaki ebeler daha tecrübeliama tek sıkıntısı oda sorunu
tugce_25 Kafamdadelisorular malesef oda sorunu var ama bizim hemsire tanış var yardımcı oluyo oda konusunda fln
Hyildirim Merve_demir Özel kadın doğum hastanesinde Banu Gülen Tek diye bir doktor var ona gidiyorum çok iyi çok memnunum doktorumdan 😍
Cicilibicili Nzrtnrvrdi forumun amacı bu zaten tanışıp kaynaşmak konuşmak ☺️ Ayrıca forumda alınmış tüm kurallar sizin için. Zamanında yasak değilken çok farklı sıkıntılar yaşandı.
Smnrdgtkr Nbiyecbn26 bende istanbuldayım bugün tam 26 haftalık olduk 25 yaşındayım ilk bebeğim nasip olursa ☺️ Medipol Esenlere gidiyorum
Durdane_acar HaleErhan bende 8 ay oldu Demetevlere taşınalı Konya’dan geldim o yüzden tam biliyorum diyemem aslında bu civarda olsaydınız arkadaş olurduk ne güzel 😊
HaleErhan Durdane_acar öyle mii konyadn geldn demek hosgeldin o zman ankaramıza 🥰 keske bende oralar da olsaydım dedigin gibi tanısırdık bende evlendim bu tarafa geldim yine Ankara icindeym ama uzagm birz o tarafa işte ☺️ kaç haftalık hamilesin bu ara da cnm
Tlybilgic24 Esrakara55 ben 🙋♀️ yorumlara bakıyorum bende bayrampaşada olan yokmu diye düşünüyordum sonunda o istediğim yorumu buldum 😂
Mjde Merve3460 ya bi arkadaş doğum yaptı başka hastaneye sevketmişler bebeği bir de odaları hoşuma gitmedi