Busra3467 Busra12- ben 2. Hamileliğim 10 aylık bebeğim var şuan için hastaneye karar veremedim araştırıyorum
Busra3467 Tazegebe1 bende bilmiyorum ki 😅sor canım sor yanlış karar vermeni istemem öldürüyorlardı beni bebeğim sağlıklı olmasa süründürecekti eşim
hafsa0211 Tuha bu zamana kadar izmit konaktaydim ama simdi degisiklik yaotim özel kocaeli hastanesine gidicem 2 gün sonra hilal bayrama. Sen hangi hastenedesin canim doktorun kim
Gldnaka Denzlsn ankara keçiörende yaşıyorum 17+3 haflaliğiz yavrumla kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum🥰
Denzlsn Gldnaka Sağsalim alırız inşallah kucaklarımıza 🙏🏻🥰 Keçiören’in neresi daha önce orada yaşıyordm kızlarpınarnda şuan mamaktayım :)
19912021 Saziyersin bende İzmir Aliağa dayım can hastanedi İrfan özer beyi buldum duyan daha önce gitmiş olan var mı yada daha iyi tavsiyeleriniz
Saziyersin 19912021 benim arkadaşım doğum yaptı memnun idi ben cigli devlet hastanesine gidiyorum canim
Zeyneppz Balıkesir bandırma devlet hastanesi kadın doğum doktorları hakkında bilgisi olan var mı benim ilk hamileliğin ve doktor seçimini nasıl yapmalıyız bilmiyorum geri dönüş yaparsanız çok sevirim 💐