Yagmur_mom Saziyersin ben yaşam saglik hastanesine gidiyorum haluk tuğran dogum yaptirmiyo suan cokm memnunum ama son aylarimda dogum icin cigliye gitmeyi dusunuyorum
tugce_25 Kafamdadelisorular buharada demet e yada özgür beye gidiyodum 36 haftalik oldum nenehatunda Sefa Ince ye geçis yaptim
Kafamdadelisorular tugce_25 bende hala nerde olur doğum karar veremedim siz neden değiştirdiniz doktorunuzu
Mom5 Merhabalar bende Sinop Gerzedenim 24 Haftalığım 💞 Bafra devlet hastanesine gidiyorum taliplerimi bekliyorum shshhs 😃
Byzltf Busradz61 yaa en güzel yaşlar bende 21 😊 hangi doktora gidiyorsun bu arada ben beyza memnun oldum Büşra galiba tanistigimiza
findikkurdu2 caglanurr süreciniz nasıl geçti peki ayni doktora giden biri olmasi gerçekten sevindirici hele ki memnuniyet olunca 🥰
caglanurr findikkurdu2 inanın doğurunca bir daha görüşemeyeceğim için çok üzüldüm tam bir abla anne oldu benim için o kadar çok desteklediki beni bir doktorun yapabileceğinden daha fazlası oldu benim için keşke devamlı görüşebilsem dediğim kişi
Saziyersin Yagmur_mom bende cigliye gidiyorum ama yasam sağlıkta haluk beyi duydum nasil ilgili mi birde muayene ücreti ve detaylı ultrason fiyati nedir