Merve_demir Hyildirim ne güzel hangi doktor gidiyorsunuz siz iki haftaya neresindeyiz yine kontrol için 🤲🥰
Ardc Tugce_24 ben de Büyükçekmece’den Ankara’ya taşındım 😔 Oğlunuz çok şanslı güzel bir semtte yaşayacak, her ne kadar şimdilik her yerde kentsel dönüşüm olsa da sahili yeter, Sağlıkla kucağınıza alın. Bol bol deniz havası aldırırsınız ne güzel ❣️
Mls_mls02 Zlyhh canım çok aşırı ağrın varsa doktora başvur kesinlikle ama az az sa bendede vardı sordum ben bebek yerleştiği içinmiş ağrım ben genelde özele gidiyorum çünkü devlet hiç ilgilenmiyor hastanede yattım serum bitince bile kendim gidip değiştirttim düşün damarımı patlattılar ama devlete gideceksen iyi bilindik bir yere gitmeni tavsiye ederim 🤲🏻☺️
Hyildirim Merve_demir Özel kadın doğum hastanesinde Banu Gülen Tek diye bir doktor var ona gidiyorum çok iyi çok memnunum doktorumdan 😍
Havvacennet Denzlsn canim hakkını helal et cok soru sordun ama özele nasıl randevu alabilirim peki yoksa direk mi gidicem
Denzlsn Havvacennet estağfurullah olurmu öyle şey ne yaptım sanki doktorun numarasını verebilirim görüşme açısından görüşebilirsiniz çünkü bende ilk öyle aldm randevuyu daha sonralarda kendisi veriyor randevuyu