HaleErhan Durdane_acar amanınnn demetevler mii 🙈 burda bilee buldum demetevler den birinii acabaa tanıyomuyuz birbrmzi bilemedm 😅 bende 1 sene öncesine kadr oralardaydım yani annemler yahyalar da oturuyo yahyaları biliyorsundur demetvleri iyi bilirim 25 senedir oradaydım ama smdi evlendim 1 senedir sincan da oturuyorum 🙊
Durdane_acar HaleErhan bende 8 ay oldu Demetevlere taşınalı Konya’dan geldim o yüzden tam biliyorum diyemem aslında bu civarda olsaydınız arkadaş olurduk ne güzel 😊
HaleErhan SenaUysal sincan neresi canım bende sincan da oturuyorum hangi hastaneye kontrole gidiyorsun
aysegulsuerdem Ankara’da yaşıyorum. 24 yaşındayım, 36+4 günlük hamileyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤪
Nazli_01 Denzlsn merhabalar 14+0 dayız ben adanalıyım ama esım osmanıye kadırlıden. Kadırlıden olan kımse yok sanırım ❤️😸
Nihals Elif3534 bende menemen sada Hastanesi’ne gidiyorum. 32 haftalığız doktorumuz Hatice Ermin çok memnunuz.☺️
Saziyersin Gizemkurt35 ins bakalim ilk gebelik olunca birde hwm tecrubesizlik hem de ogrenmw meraki ile zamanımız geçiyor