esma_ Denzlsn rize pazarlıyım ☺️ Eşimde karabüklü . İstanbul maltepede yaşıyoruz . 4 yaşında oğlum var . İkinci oğluma hamileyim 27+2 günlüğüz
Tugce_24 Tugce_24 biz de 19 Mayıs mahallesindeyiz gölün yanında 😊 Allah kolaylık versin isim belli mi kızınızın 😊
Besolaraa Elif3534 23+3 günlüğüm İzmir gaziemirdeyim özel hastaneden sonra Alsancakta Hatice Aktan Kadomer muayanesine başladım çok memnunum şiddetle tavsiye ederiimm🥰
Tugce3526 Elif3534 karataş hastanesi Aysel hanım tavsiye ederim çok iyi ve ilgili bir doktor canım 31. Haftamdaym bende ona gidiyorum 😘
Tlybilgic24 Esrakara55 ben 🙋♀️ yorumlara bakıyorum bende bayrampaşada olan yokmu diye düşünüyordum sonunda o istediğim yorumu buldum 😂
Arel-sofia Denzlsn Vanlıyım, evlendim İstanbul’a geldim 29 haftalık hamileyim yaramaz bir oğlumuz olucak inşallah .. 😊
ZeynepIsmail Merve_nedim Merve_nedim bende 21 ankara akyurtdayim 36 haftaligiz suanda saglikla al kucagina insallahhh🤲🏼
ZeynepIsmail Ankaradayim bende almanyadan geleli 3 sene oldu 21 yasindayim vee oglusumla 36 haftalik hamileyim 🤰🏻🤲🏼