Saziyersin Gizemkurt35 ayni şekilde ama bel agrim da oluyor bir anda uyuya kalıyorum gecen gün esim geldiğini bile duymadım o derece 😊
CEeMrIeRn ElifPolatt merhaba 🤗 muayenehane gidiyorum ben 🙋♀️ Pandemi kaynaklı 2. Gebeliğim oğlumda geliyor daha güvenilir geliyor. peki ya siz ?
Havvacennet Denzlsn canım merhaba bense 14 haftalık hamileyim o hastanede ilk çocuğumda orda doğum yaptım bunda 6 haftalık öğrendim 12 haftalık olunca gel dedi ama bir türlü randevu alamıyorum sen nasıl alıyorsun bu yüzden de kontrole gidemedim 😏😏
Ayse5252 İstanbul Pendik’te oturuyorum 23 haftalık hamileyim hayırlısıyla sağlıkla bi oğluşum olacak 😍 ama daha isim bulamadım ☹️
Marry_59 Cansu-src5089 Keçiören’de önerebileceğiniz doktor var mı ☺️ Medikal parka gitmeyi düşünüyorum
Cansu-src5089 Marry_59 valla bende hala araştırma içerisindeyim açıkcası medicalparkın fiyatı bana biraz yüksek gelmişti
Ays0 Marry_59 hamilelik öncesi medikal parkta Ulviye hanıma gidiyordum aşırı memnundum cep telefonu veriyor istediğin an ulaşabiliyorsun. Kendisi de 2 çocuk annesi ve güzel açıklayıcı konuşuyor. Ne yazık ki Ankara’dan taşındım ben gidemiyorum
babyackgz Denzlsn Kocaelinde yaşıyorum aslen bursalıyım buraya gelin geldim 🤭 23 yaşındayım 35 haftalık hamileyim 🤰🏼