aryldz Ayseunal_ hiç korkma ilk başta bende yaşadım ilaç vs.kullandım evde yattım geçer .iyi düşün iyi olsun
aysencan NeFa ilk doğumum oradaydı ve o kadar Zorluk çektim ki, tövbe ettim Allah muhtaç etmesin oraya.
Zmra-13 Seher24 bişy sorablrmym doğumımu orda yapmak istyorum şimdimi kapıtlarımı gtrmeliyim acaba yoksa sancım geldği zamanmı
Saziyersin Hicranyigit sizin cok az kalmış rabbim bize de yasatsin saglikla kucaginza alin biz daha 9+3uz İzmiri neresinden ve kontrollerinin nerede yaptiniz
Hicranyigit Saziyersin evet az kaldı inşallah 🤲🏻🤰 ben karataş Hastanesi’ne gidiyorum Arzu Değirmenci Akar doktorum çok memnunum
Zmra-13 Seher24 bende ankarada otryorum doğumumu şehir hastanesinde yapıcam ama takibim akyurt hastanesinde doğum için oraya yolluyolar doğum sancım başladığında kağıtlarımı götrsem alırlar dimi
Mjde Bende İstanbul Ümraniye 22+3 haftalığız 30 yaşındayım ikinci çocuğum çakmak Erdem hastanesine gidiyorum
Saziyersin Haticekesgin maşallah sis artık yolun sonu dağınık saglikla gelsin hepsi dünya ya biz 9+3teyiz daha😍 İzmiri neresinden canim