Nzrtnrvrdi Msy5151 açıkçası çok fazla doktora gitmiyorum gebelik boyunca 🙂 helede bu pandemi döneminde neredeyse hiç gitmedim diyebilirim ama ilk gebeliğimdede bundada favori doktorum Şükran Küçükgül 🙂
esraonal tugbade bende sultançiftliği mahallesi canım LC Waikiki var ya onun bağlı olduğu sitedeyim :))
tugbade esraonal bende lunaparkin ordaki sitedeyim ne kadar yakınız manolya miydi sizin orasi ? Annemde oraya yakin oturuyor :)
NeFa Sndrsym funda ertuğruldan çok memenunum merve esin erol var oda çok iyi ama her dakika bulamıyorum malesef ☺️
Denzlsn Zynpozdmr amin inşallah 🙏🏻🥰 2 sene yaşamışlığım var ama şuan bağlantım yok tam tersi uzak yerdeyiz mamakta :)
Zynpozdmr Sndrsym Evlendikten sonra geldim sincana daha öncesinde etimesguttaydim küçüklüğümde kayaya geçti 😊
NeFa sumeyye8aslan ayy aklın varsa kaç zübeydeden şehir hastanesine ben kurban oluyum birde şehir hastanesinde zekai tahirin bütün doktorları orda daha tecrübeliler ve ilgililer ☺️
aysencan NeFa ilk doğumum oradaydı ve o kadar Zorluk çektim ki, tövbe ettim Allah muhtaç etmesin oraya.
sumeyye8aslan NeFa 4 aydır ordayız valla hıc ama hiç sevmedim ya ne bişey söylüyorlar ne bişey anlatıyorlar dikkat et vs riskin var yok bebek boyu kilo şu vs gram bişey demiyolar ki daha cinsiyet ogrenemedik 5 aylık oldum