esraonal Tazegebe1 yaaa bende çekmeköyde oturuyorum bende medipol çamlıcaya gidiyorum :) 11+1im bende :) çekmeköyün neresi?
NeFa sumeyye8aslan yani kalabalık oluyo ama bir sürü oda var sıran çabuk geliyo ben virüsten dolayı hemen btirip gelmek için randevu alıyorum hatta funda ertuğrul var çok tatalı bi bayan çok memnunum zor buluyorum ama çok iyi tavsiye ederim
Lavinya8955 Mervekaraali tam tersi durumdayız demek ki ben de samsunluyum rizede yaşıyorum 😊 kızınızı sağlıcakla kucağımıza alırsınız inşallah🙏🌼
Sndrsym NeFa doğumda baya memnun olan var ama kontrol süreci de önemli olunca insanın içine pek sinmiyo 😊 bide ben fazla pinpirikli bir insanım sanırım ondan 😂
NeFa Sndrsym ben birazda kadere inananlardanımdır tedbirimi alıyorum dikkat ediyorum kontrollerimi aksatmıyorum gerisi Rabbimin takdiri ☺️
annepamuk NeFa evet memnuniyet olarak iyiler makinaları falan da yeni olduğu için bebeği rahatça görebiliyoruz . Şeker yüklemesinde de gitmeyi düşünüyorum
esraonal tugbade aaa bende taşdelende oturuyorum canım 11+1 haftalık gebeyim. 24 yaşındayım. Neresindesin taşdelenin?
Zynpozdmr Denzlsn Ankara da yaşıyorum 25 yaşındayım 2. Gebeligim 7+0 ız 3 yasinda bi kızım var siz neresinden 🥰