Yuceroglu Saziyersin Sevindim sakin zamana denk gelmesine. Allahım sağlık versin önce. Çok önemli bir şey mi 🙄
Saziyersin Yuceroglu dusuk tehlikem vardi cok şükür gecti ama daha gebeligin basinda seker çıktı ibsilun direnci vardi bende suan insilun kullanıyoruz oyuzden hep bi korkum var bir şey olur mu diye
Yuceroglu Saziyersin benim sağlıklı olmasına rağmen o korku var hiç geçmiyor ki 🙄 hep endişeliyim. Kaç haftalık oldu😊
Yuceroglu Saziyersin Aynen 🙄 Ben de doktora gidiyorum bir hafta sonra endişe başlıyor acaba ne oldu me yapıyor diye. Ama en güzeli kendi kendini sakinleştirmek🙄
Pamukcuk Nazlikizilyar Şehir hast. Eşi doğum anında yanına alıyolar şuan bile. yunus emre refakatçi alıyomuş doktora sormuştum ama şehir hastanesine sormadım aklıma gelmedi
Nazlikizilyar Pamukcuk eğer öyleyse eşiniz destekçiniz olur ne güzel diğer türlü çok sıkıntılı olabilir hele ki ilk bebeginizse
Gunessinannesi1 gulsahcoskun bende bulent kayhan a gidiyorum ama.medicabil recep beye gecicem sanirim
Pamukcuk Nazlikizilyar Evet inşallah bana da bu şekilde denk gelir de eşim girer en azından ilk bebeğim :)
Nzrtnrvrdi Nadireela selam yanlış hatırlamıyorsam bugün doktor kontrolüne gidecektiniz. Sezeryan için gün verdi mi ?
Nadireela Nzrtnrvrdi evet doğru hatirliyosunuz gün vermedi ama bi aksilik olmassa 39.haftada yapıyoruz dedi.nst ye baktı bide
Serapakcay Durdane_acar orda ilgi alaka nasil anneye bebege cinsiyet soyluyolarmi ben hastamemden memnun degilim cunku
Durdane_acar Serapakcay ben gayet memnunum doktorlarıda çok ilgili cinsiyetide söylüyorlar ben 18 haftalıkken öğrenmiştim bence sizde gidin tavsiye ederim
Minikkusum_ Denzlsn diyarbakir da yaşıyorum bende 23 yaşındayım ben doğurdum ama Happy mom dan vazgeçemiyorum 🙆♀️😄❤