Denzlsn Ankara’ da yaşıyorum 22 yaşındayım 23+3 haftalığız aynı şehirden güzel hamişlerle tanışmak çok isterim 🥰❤️
Tazegebe1 Denzlsn Denzlsn istanbul çekmeköy 25 yaşındayım 14+1 hamileyimm medipol çamlıca hastanesine gidiyorum 🙂
Homeless20 Denzlsn ankarada eryamanda yaşıyorum 4-5 ay önce geldik :) 26 yaşındayım ilk gebeliğim 29+3 üm :) yarışmacı arkadaşlara başarılar dileyip yakın olan arkadaşlarımla bi çay içmek isterim 😂
Kelebek97 Aysesiii Ankara/Eryamanda yaşıyorum 24 yaşındayım 40 haftalık gebeyim 😂 Dip Not- Doğuramıyorum 😥🤣
Lavinya8955 Kader_152199 yaa memleketim canım samsunum😍 1 senedir rize’de yaşıyorum. Evlenip taşındım.Ben de 18 haftalık hamileyim🌼
uykusuzbirben tugce_25 HilalArslan bende Erzurum 27 haftalığım kızlar. hangi doktorlara gidiyosnz gittiklerinizden memnun musunuz? doğumnz nasl olck sezryn mı normal mi?
Melek_2121 Aysesiii cnm ben kontrollerimi hep özel bağlar hastanesine gidiyordum doğum ücreti biraz fazla olduğu için ben şuan devlete gidiyorum
Sinhur Emiss1108 merhaba Diyarbakır’da hastane öneri yaparmısınız şimdiye kadar bower,genesis ve bağlara gittim genesisden hiç memnun kalmadım
Kelebek97 Homeless20 Ayni bolgedeyiz galiba canim Ama çay içmek için biraz geç kaldık galiba 😂 Bu gün yarın doğururum heralde 😅😄
Bushraaaaa Homeless20 Bende Ankara Bağlıca yarışmanın henüz başındayım 13+4 diğer yarışmacılara başarılar dilerim ☺️☺️☺️
Smnrdgtkr Nbiyecbn26 bende istanbuldayım bugün tam 26 haftalık olduk 25 yaşındayım ilk bebeğim nasip olursa ☺️ Medipol Esenlere gidiyorum
Susen-merve Saziyersin izmirdeyim 27 yaşındayim 24+1 hamileyim. İlk gebeliğim. Özel çınarli hastanesi doktor onur aldemire gidiyorum. Doktorumdan aşırı memnunum. Hamile olan hamile kalamayan herkese çok çok tavsiye ediyorum 🙂