Rabiacengiz Minik05 amin inşallah kimsenin yavrusunu rabbim hastaneye düşürmesin çok zor o orda biz evde zaman geçmiyor 3 saate bi emzirmeye alıyorlar o kadar o da hemen emzirip çıkartıyorlar 😟😟
Minik05 Rabiacengiz Bol dua et kardeşim bol zikir çek Rabbimden başkası yalan Onun herşeye gücü yeter 🤲🤲💙 üzme kendini Inşallah çıkacak ordan
Minik05 22_07_18 Çok sağolun ALLAH razı olsun.💙 Inşallah evladinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza Rabbim büyük 🤲⚘⚘⚘
Minik05 Eminos123 yapıldı fazla açıklığın yok dendi. Nst düzenli sancı çıktı. Cumartesi sabahı yatış istermisin dedi Yok dedim. Hala aynı hafif sancılarım bi artış yok iyki yatmamisim yarın suni Vercekler.
Minik05 NefesDeniz Allahım razı olsun çok sagolun💙💙🤲 böyle güzel insanlarla birlikte olmam benide duygulandiriyor. Burası güzel bi platform Diğerleri gbi değil. Sizleri seviyorum🌹
Minik05 Eminos123 benimde sızıyor suyum Galiba ondan sancı çıktı zaten. Açıklık olmadan da Suniyle doğurabilirim insalh
Miray889 Minik05 gözlerim dolduuu seni tanımıyorum ama yinede hakkım helal olsun allahım yardımcın olsun dualarım seninle bebeğinle ve sevdiklerinle olucak allaha emanet ol🌸
Zeyzey1616 Mizgin2020 rabbim hamile insanın dualarını kabul eder derler allhım inşalllh evlat hasreti çeken insanlara evlat versin isteyen insanların kucağını boş bırakmasın sanada inşllh tez zamanda nasip eder pes etme hep dua et canm
esrtsc27 Minik05 amiiiin. Rabbim hayırlı doğumlar nasip eylesin siz de bizlere hakkınızı helal edin. Allah yar ve yardımcınız olsun 🥰
Mizgin2020 Beety26 forumda üst sol köşede 3 tane çizgi şeklinde var ya ona bas profilin çıkıyor ona basinca altta profil yaziyo aşağı kaydır onu özel tartışmalar da yazıyor orda beni gorucen