Rabiacengiz Minik05 amin inşallah helal olsun benim bebegim 3 gündür togun bakımda bizede dua et olur mu ..
Minik05 Gulsurmeli inşallah Allah razı olsun 🌹Biraz duygusalım ölmekten değilde bebegimin yanlız kalacağından korkuyorum bu pislik dünyada Hayırlısıyla gitsem hayırlısıyla gelsem tek istediğim rabbimden🤲
Minik05 Homeless20 Hanı olur ya burda kavga etmişizdir falan. Çevremdekilerin hepsiyle helâlleştim burdada helallesmek istedim Sagolun⚘
Melike145334 Minik05 Allah yavrucuğun ile oradan sağsalım musmutlu çıkmak nasıp etsın hem sıze hem cümlemize 🌺
Seyma2861 Minik05 canım benim helal olsun Allah bir avazda kurtarsın sağ Salim kavuşmak nasip olsun inşallahhhh 🙏
Minik05 Eminos123 zaten şuan sancılarım var nst düzenli sancı da çıktı Ama şiddetlenmiyor Sezeryan geçmezler inşallah 🤲
Eminos123 Minik05 dediklerimi unutmayin sancinizda varmis aciklik kontrolu yapildi mi ben hic sanci cekmedim 3 cm acikligim vardi suyu cok azdi 40+4 de mecburi suni sanci aldim
Rabiacengiz Minik05 sarılıgı 17 ye fırlamış bir gecede oldu nefessiz kalınca bebek hemen yogun bakıma aldılar ..
Deletedmom15262 Minik05 helal olsun Allah sagılıkla evladını kucağına aldırsın rabbim kolaylık versin insallah anne olmak isteyenleride unutmayın duanızı eksik etmeyin🤲🏻🥰💓
Minik05 Deletedmom15262 Âmin Allahım razı olsun ⚘❤ Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin Bebeği olmayanlara bebek nasip etsin inşallah 🤲