heyecanlabrkle Hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var normalde güneşli Erdem hastanesine gidiyorum ama internette oradaki ayrıntılı ile ilgili hiç bilgi bulamadım. Doktorum 16. Haftamda gittiğimde 1 ay sonra yaptır dedi ama hastane 22-24 arası yapılıyor dedi sizlerin tecrübeleri nasıl?
gmzcvk heyecanlabrkle merhabaa 22. hafta sonunda yaptirdim, Sisli’de Emniyetin arkasinda Aytül Corbacioglu Esmer’e yaptirdim cok da iyi bir doktordu memnun kaldim
Gigy heyecanlabrkle Doç Dr Ali Ekize gideceğim ,beni düzenli takip eden bir perinatolog zaten , Ataköy’de yeri var Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde de bakıyor 23+0 randevu aldım her şey içinde ,600 TL detaylıca bakıyor ve bilgilendiriyor
Nurhayatkuzey Canım ben cevizlibağda Ahmet gül hocaya yaptırdım 21. Haftamda çokta memnun kaldım doktor bayagi ilgili neredeyse 1 saate yakın inceliyor zaten benim kendi doktorum da onda detayliya girmiş kendisi özellikle önermişti. Fiyatı da ben gittiğim de 700tl idi su an ne kadardır bilmiyorum bi arayıp bilgi alabilirsin.
heyecanlabrkle Nurhayatkuzey teşekkür ederim Ocak’tan sonra artacak diyorlar fiyatlar iyice uçacak sanırım. Not alıyım haftaya arıyım bi.
Gzmrt heyecanlabrkle Nurhayatkuzey bende Ahmet hocaya gittim, çok tecrübeli bende zaten profesör kendisi. Medicine arayıp randevu alırsanız 600 TL ben o şekilde gittim tavsiye ederim.
incikinannesi gmzcvk bende Aytül çorbacıogluna gitmeyi düşünüyorum canım 600 TL ücreti var sanırım CD falan verdiler mi kalitelisi nasıldı çok soru sordum 😌🤭
Nursel67 Bende 20+5 haftalıkken bakırköy de uzmanlar tıp merkezinde yaptırdım detaylı ultrasonu doktor çok iyiydi tekrar tekrar baktı kontrol etti 300 TL ydi
heyecanlabrkle Nursel67 doktorun adı neydi Bakırköy bana çok yakın fiyat da iyiymiş benim doktorum perinatalog olsun dedi probatalog var mıydı orda?
heyecanlabrkle Habibeee yaa ben Cerrahpaşa’da okudum aslında ama hiç aklıma gelmedi biliyor musun? Nasıl oluyor önce kadın doğumdan mı randevu alınıyor yoksa direk ayrıntılı için alabiliyor muyuz? Bi de ilgi alaka nasıldı asistan doktorlar bakmıyor di mi perinatalog var mıydı?
Nehiratalay heyecanlabrkle altan cebeci avrupa yakası bebeğimde sorun vardı sayesinde öğrenip çözüm buldum kesinlikle araştırın
heyecanlabrkle Nehiratalay not alıyorum 1 Ocak’tan sonra bakıcam inşallah fiyat hatırlıyor musun teşekkür ederim ❤️
Habibeee heyecanlabrkle Ben muane oraya gidiyordum geçensene Altay gezer hocaya çok ilgili ve mesaj atsan arasan bakar hiç cevapsız bırakmaz hastalarını detaylı ultrasyon için bana kendisi randevu verdi perinatoloji ben kendim gitmek istemedim çünkü hiçbir sorun yoktu zaten detaylı bakıyordu her gittiğimde renkli ultrasyon kagıdı veriyordu bebeğin herşeyine baktı sorun olsa zaten kesin git derdi çok şükür kızım şuan 1 buçuk yaşında
Habibeee heyecanlabrkle başka hastaneden gelen Kişiler var detaylı için sadece randevu alıyorsun diye biliyorum. Ama sen yinede arayıp bilgi al canım yanlış yönlendirmek istemem seni
Dilek_glr heyecanlabrkle Merhaba bende Güneşli Erdem hastanesinde yaptırdım 22 haftalıkken.Memnun kaldım.Erkek perinatoloji uzmanı var her soruma ayrıntılı şekilde cevap verdi.
heyecanlabrkle Dilek_glr yaa işte aradığım tecrübeli anneyi buldum bana çok yakın erdem genel anlamda seviyorum o hastaneyi fakat ben hiç görmedim sanırım o doktoru bazı günler geliyormuş. Eşinizi içeri aldı mı? Kaç dk sürdü fotoğraflar falan güzel miydi genel anlamda nasıldı yani bi de fiyat olarak bize 400 ama artacak dediler siz kaça yaptırdınız?
Dilek_glr heyecanlabrkle Tek gittiğim için eşli alıyorlar mı bilmiyorum ama heyecanlabrkle Önceden randevu alıp gidiyorsunuz zaten Çarşamba ve cuma günleri oluyormuş doktor. Raporun yanında bir CD veriyor. İçinde gösterdiği her şeyin resmi var. 4-5 tane de basılı şekilde resim veriyor.İlk orda gördüm oğlumun suratını ☺️ Eşli alıyorlar mı onu bilmiyorum tek gitmiştim çünkü
Dilek_glr heyecanlabrkle Fiyatı 400 TL idi. Normalde ben kontrollere medicine Hastanesi’ne gidiyorum orda 600 istemişlerdi. Doktorum ozellikle perinatoloji istediği için yakında da erdem hastanesi vardı oraya gittim.30-40 dk muayene sürüyor.