Ece-Maya-35 Herkese Merhaba! izmir Can hastanesinde yakın zamanda doğum yapan yada yapıcak olan anneler olumlu ve olumsuz yönlerini yorum yazabilirlermi..?
EzgiiK Ece-Maya-35 39.haftadayım ve orada doğum yapıcam kısmetse. Olumsuz pek bir şey duymadım🤷🏼♀️ Doktorum orada doğum yaptırıyor ve ebelerin, hemşirelerin, doğum katının diğer birkaç iyi hastaneden daha iyi oldugunu söyledi.
Ece-Maya-35 EzgiiK benimde doktorum oraya sıcak bakıyor ama duyduğuma göre ve okuduğum yorumlara göre hastane covid hasta alımı yapıyormus bilgi ne kadar doğru bilmiyorum size bilgisini verdilermi ?
EzgiiK Ece-Maya-35 benim doktorum medical park kent hastanesi ve can hastanesi demişti ve suan covid acısından can hastanesi hiç hasta almıyor diye biliyorum ben. Medikal park ve kent te dahil aldığını duydum ama Can hastanesi almıyor diye biliyorum🤷🏼♀️
Ece-Maya-35 EzgiiK işte şuanda yapılan yorumlarda hastanenin covid hasta baktığı ve covid testinin bile normal hastalarla aynı kapıdan alınarak yapıldığı yönünde bende dr yarın danışıcam.Sizin süre çok yakın bi sizde arayıp bilgi alın. Mavişehir park yaşam’da özel klinikte ismi Şule aydın. Sizin?
EzgiiK Ece-Maya-35 salı günü kontrolüm var benimde doktorda bende tekrar bi görüşeyim ne dicek bakalım☺️ Çiğdem Karas benimde doktorum