Eymeninannesii35 İzmir de olanlar hangi hastane ve hangi doktoraa gidiyorsunuz 💕 ben can hastanesi irfan özere devam edeceğim 35+6 haftalık gebeyim inşallah memnun kalırım doğumum da kolay olurr✌ öncesinde çankaya tıp merkezine gidiyordum doktor ilgilenmemeye başladı ve idrar ve kan testi hiç yapmadı ve tansiyonumu bile ölçmüyordu
Heyecandorukta Eymeninannesii35 Dr. Ahmet Gülere gidiyorum alsancakta özel muayenehanesi, doğumu da Çınarlı da yapmayı düşünüyorum Ahmet hocayla birlikte inşallah
BaharBA Eymeninannesii35 alsancak dr ismail kucuk ge gidiyorum ama ya hayat yada su hastenesine qecis yapcam
Burcin-98 Ben Tınaztepe galen Feyza hanıma gidiyorum memnunum suanlık 27 haftalığım..Allah Sağlıklı doğum nasip etsin canım🙏🏻
Eymeninannesii35 Heyecandorukta ahmet beyi biliyorum evet çok iyi bir doktor hatta konyalı diye biliyorum 🤗
Eymeninannesii35 izmirannesi Burcin-98 benden önceki doktorum bi tarama testinde kan aldı o kadar şuan 35 haftalığım hiç yapmadı
izmirannesi Egepol Gökalp Tokaç. Çok memnun olduğumu söyleyemiyorum gönül rahatlığıyla açıkçası. Ama mecburen devam ediyorum yolun sonuna geldim neredeyse
Eymeninannesii35 izmirannesi valla ben memnun kalmadım doktorumdan değiştirdim kuzum kendimi güvenli hissedemem açıkçası 35 haftalığa girdim bnde ama çocuğum için mecbur iyi bi doktor seçmek zorundayım
izmirannesi Eymeninannesii35 bende 39+3 teyim evime çok yakım eşimin gece nöbetleri oluyor diye mecburen egepole devam etmek zorunda kaldım canım. Bir de izmirde yeniyim kimsemde olmayınca el mahkum oldu biraz ama bir dahakine bir devlet bir özel takipli olmayı düşünüyorum nasip olursa 😊
Burcin-98 Eymeninannesii35 aaa nasıl bi doktormuş o öyle ya sacmalık değiştirmekle cok iyi yapmışsın cnm
Elidamla35 Eymeninannesii35 canım bende irfan beye gidiyorum 35+3 irfan hoca devlet hastanesinden gelme bir doktor ordan tanırım kendisini ve güvenim sonsuz ona karşı ☺️
Kbra23 35 haftalık olduk bugün. İzmir Özel Hayat Hastanesi, Dr. Fatih Tuncel. Çok memnumum açıkçası ilk öğrendiğim günden bu yana.. Hiç yanıltmadı, ve hep yardımcı oldu.. Her şeyi açık açık konuşup, danışabildiğim bir doktor oldu… Tavsiye ederim…. 🙏🏻🌿