Aysun1983 Eerrennn_ onu da yiyorum cnm bazen sıkıp içiyorum bazen portakal ile ikisini karıştırıp içiyorum ama kilomuz iyi haftamızla uyumlu 😍
Myssr Aysun1983 meyve sulari mantikli degil yalniz yüksek fruktoz aliyosnz ve lif alamiyosunuz suyunu ictiginiz icin hele sabah aniden sekeriniz yükselir.
Aysun1983 Myssr kahvaltı da çay yerine ara ara tüketim ama covid oldum o zaman hep şıktım 10 gün sorucam doktoruma bunu 🥰💐
Gizem_34 Seyma2861 iyide ssucuk salam sosis yenilmemesi gerekiyo bakteri üretiyor insanlar bilgilenmek için yazmış olabilir herkes tecrübeli değil sonuçta endişeleniyo olabilirler
Seyma2861 Gizem_34 benimde ilk gebeliğim. Bunlar devamlı tüketilmemesi gereken şeyler. Tüketilirken iyice pişmesi gereken şeyler.Bir kere yedim aaa birşey oldu değil yani. Herkesin doktoru söylüyor mu açaba portakal yeme,sucuk yeme çiğköfte yeme diye
Ipek0z Aycan_akay54 mecbur soruyoruz bazen. Mesela yenidünya çiçeği çayını ben çok severim ama doktorum her türlü bitki çayını yasaklamıştı. Bugün bir bardak içtim ama korka korka. Bilen olsa sorar öğrenir içim rahat içerdim💁🏻♀️ ayrıca hamilelikte yenmemesi veya sınırlı yenmesi gereken bir sürü şey var sormak çok normal bence
Yenianne001 Deletedmom15 kesinlikle çok güzeldi, slindi ama yanlış anladıkları için ben ekran görüntüsü aldım kendi yazdığımı yenmez zararlı demişim gibi yansıttılar
Aysun1983 Seyma2861 şarküteri ürünleri konserve ve etli çiğköfte dedi ama portakal demedi 🤷♀️Burda duydum bende şimdi hatta geçen Sokak sütünü de ben sordum içme dedi zaten içmiyordum ama fikrini alayım dedim.Daha neler duyucam ben burda acaba
snmsvrnzdmr Aysun1983 heralde abartıldığı durumdur ordaki kasıt bence yinede doktorunuza sorun bence , bende Prş gideceğim sorayım
Aysun1983 snmsvrnzdmr olmazsa olmazın değil zaten cnm ya başka şeyler de yeriz arada onu da yeriz 😀çok can çekince ama d vitamini bende kullanıyorum
mercimeginanne Anlamadım yorumları silen admin ne için siliyor acaba?? Silinicek yorumları silmezsiniz sıradan yorumları siliyorsunuz çelişkili 😂 bari silen admin kimse söyleyinde gerekli yerlerde etiket yapalım
Gull_94 Aycan_akay54 ıyı pısmıs ve temzlemmıs seklde evet tuketlr fakt ıcergnden dolayı bazı balıklr sakat et bıtkı cayları onerılmez elbette beslenmek onemlı ama saglklı seklde olmalı ne bulursak yememız dogru degl hamılelıkte