minidior Kizlar merhaba , 19+1 ilk 3 ayda 4-5 kez gaz dan kusma yasadim ama simdi bir iki gundur yine basladi gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum ama gaz basladi vede alttan degil kusturarak cikiyor neden boyle ne yapmam lazim:(
Bsmlh minidior bende aynıyım dünden beri gün kurusu var ya kayısı ondan aldım şekersiz kaynattım içiyorum az az deneyin vallahı ben doktorluk olmustım iyi geldi
Oysul minidior oncelikle geçmiş olsun. 🙏 Sizin mutlaka hastaneye dr a başvurmanız gerekir. Neden derseniz cok sık kustugunuz için vücudunuzun sıvı-elektrolit dengesi bozulmuş olabilir. Ihmal etmeyin bence.
Bsmlh minidior sabah aç karnına 2 kayısı ve suyundan koy iç öğlen yine ama şeker koyma şekerin çıkmasın vallahi bugun oh dedim bin yada A101 den aldım bende
minidior Oysul cok sık kusmuyorum aslinda hamileligim hic bulanti ve kusmam olmadi gaz olunca cikiyor istemesemde sonra rahatliyorum gaz yapiyor yedigim hersey
Bsmlh minidior ben hastane diyetisyen neler başvurdum yok yok bide kan ilacı eklenince kabus üstü kabus siz dediğimi yapın olmazsa yine Dr basvurun
minidior Bsmlh ya bisey diycem ferrum iciyordum 2 gun once biraktim ondan diye dusundum yarin doktora gidicektim o mu yapiyor acaba