ElifLinam Kızlar 30. Haftayı doldurdum. Bir günüm bir günümü tutmuyor. Bugun ise belim sırtım kaburgalarım çok ağrıyor resmen iç organlarıma yansıyor ağrı. Sizde durumlar nasıl? Bugun hıc keyfım yok :(
Ayseozmenucar ElifLinam 29.haftaya girdim bugün bir 10 gündür aynı durumdayım baştan beri de çok güzel geçirdim halbuki başladık artık düzelmeyiz hayırlısıyla doğurmayı beklıcez
Lina998820 ElifLinam 31 deyim bende tek bir oda süpürdüm kendimi zorlamadan belim felç duruma geldi bacaklar desen ağrısıyla baş edemiyorum ve yürüyüşüm de iki gündür çok değişti pişik bebekler gibi yürüyorum 😂😂🤣🤣
Esoo0698 ElifLinam 31 oldum benimde bacak ağrısı başladı biraz ayakta duruyum sanki bacaklarım uyuşuyor gibi. Bebeğinde hareketleri azaldı sürekli onu takip ediyorum ağrı sızıyı geçtim artık 🤷♀️
Adosum_34 ElifLinam ah bacımsu senindemi bende seninle aynı durumdayız bi günüm bi günümü tutmuyor malesef çok şükğr bugun iyiyim insallah agrımaz bebek geliştikçe zorlaşıyor
ElifLinam Ayseozmenucar of evet evet benım de öyle.. başlarda çok iyiydi ama şimdilerde aşırı zorlanmaya başladım Allah yardımcımız olsun ☹️ Hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız ınsallah
ElifLinam Lina998820 evet ya ben de kendıme penguen diyorum 😀 zaten mide yanması mide ekşimesi falan onun üstüne midem ilk aylardaki gibi bulanıyor. Bakalım sabredıyoruz 😔🙏🏻 Hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize
ElifLinam Esoo0698 düzensiz gibi hareketleri benimkide öyle bir gün çok enerjık bır gun cok az hareketleri var zaten bı saat kıpırdamasın hemen korkuyorum Allah korusun ya
ayse_seker ElifLinam çözüm bulabildiniz mi yanmaya, benim midemde hissetmiyorum boğazımdan alev çıkıyor sanki mideden gelen ve beni çok rahatsız ediyor dayanamıyorum ne yapmalıyım şu an bile boğazım yanıyor
Esoo0698 ElifLinam Amin canım Allah korusun insan endişe ediyor her şekilde çok şükür akşam oynadı baya içime su serpti sıpa 2 gündür varla yok gibiydi
Meltem374141 Benim birtek kas agrim oluyo birde yatakta vucudum agriyo sabah tutulmus gibi onu disinda birseyim yok sukur masallah 🥰🥰
ElifLinam Meltem374141 aynen canım gece de tuvalete çıkmak ıcın kalkınca da aynı zor kalkıyorum sabah da her yerim sızlıyo gibi uyanıyorum. Zaten yatakta sağdan sola dönüşler 3 aşamayla oluyor tek çırpıda dönemiyorum 😅
ElifLinam ayse_seker leblebi ye dedi doktor ardından koca bır bardak su ıcınce mide asidini emiyor biraz leblebi. Bir de doktorum gaviscon yazdı çok fenalaşınca onu ıcıyorum az da olsa rahatlıyorum mentollu gibi oldugu ıcın. Yoksa baş edemıyorum süt içsem gaz yapıyo bende daha kotu oluyorum ☹️
Aloneanqel 33+2 haftalığız. Durumlar aynı bende de. Alt kemiklerim ağrıyor , belim ağrıyor ,midem yanıyor , sağa yatsam tutuluyorum sola yatsam tutuluyorum. Uykusuz acılı geceler 😶 buna da şükür 🙏🏻
Duygusuz ElifLinam 31 +4 cok fazla kasılmalarım oluyo iki gün önce nst de. Sancım cıktı hastane hastane dolastım erken dogum riski var diye alt bölgemde cok baskı yapıyo bazen kemiklerimi sızlatıyor erken gelmesinde dayanırım 😔
Lina998820 Dilara1503 allah yardımcın olsun bacım 🙏🏻 Bir de 31 den sonra artık 8aylık mı olmuş oluyoruz 🤔🤔