ikramomm Cmreb kuzu temizlenmeden değil yumurtlamadan hesapla eğer ki de bilmiyorsan adet tarihini baz al yani daha 9 gün falan var çıkmaz gibi geliyor bana
NGfairytale Kizlar biz bugun 5 h olduk. Hamileligimi de dun ogrendim. Cok kotu qrip olmusum koku tat bilme gitmis . Koronamiyim hala bilmiyorum test verdim bugun. Hamilelikte koronayi atlatan varmi??
busrafsar Drf 7+1 deyim bende 6+3teyken kalp atışını ekranda gördüm ama sesini duyamadım henüz pıt pıt hareket ediyordu çok şükür 🤲
BenEsra Drf nasıl dayanabiliyorsun 😂 ben 7 +5 de bugun gittim maşallah bebek de çok iyi kalbi de dinledik 😇
BenEsra izemmohamed son adet gününe göre hesaplamak daha doğru ama benek gelişimi ultrasondan takip edilir 😇
kubrakokcan BenEsra doğurdum ben 3.5 ay önce 😄 Gaviskon verdi fakat kullanamadım. Kokusundan ötürü midem bulandı , kustum sürekli 😬
Kubra3434 Bugün kontrole gittim ben son adet tarihine göre 5+1 di ultrasonda 4+6 çıktı keseyi ve yolk kesesini gördük 10 gün sonra kalp atışını dinliycez inşallah bi aksilik olmazsa
kubrakokcan BenEsra sezaryen oldum. Çook kolaydı , doğumdan çıkınca 10 tane bile doğurabilirim demiştim 😄
kubrakokcan BenEsra evet spinal , anlatıldığı gibi aşırı zor değildi. Evet ilk kalkışta biraz zorlandım ama sonra ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk toparlanıyorsun. Ben çok memnun kaldım 🥰
Eceeeyksl Haftam şuan güzel gidiyor. Daha önceki haftalarda çok fazla mide bulantısı yaşadım ama Allah’a şükür geçti şuan. İnşallah herkes kolaylıkla atlatabileceği hamileliği olur 😊🙏